Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes lehet így szexelni? (21/n)
Figyelt kérdés
Megyek át este a barátomhoz, mindig csak hagyományosan szexelünk, nincs semmi anál, hármas stb. Viszont most van egy olyan baj, hogy eléggé fel vagyok ma puffadva, nem tudom lemegy-e estig. Kakilni, pukizni nem tudok elmenni, mert dolgozok estig. 😐
Nem szexeltem még sosem így, lehet akkor hagyjuk ki ma inkább?
2023. ápr. 14. 14:29
2/27 anonim válasza:
Mi is a kérdés?
Attól még szexelhetsz, mert fel vagy puffadva.
3/27 anonim válasza:
Kimész a munkahelyre elintézed, meg gondolom a pasidnál is van mellékhelység, tusoló. Ha puffadás zavar arra meg kapható patikában gyógyszer.
4/27 A kérdező kommentje:
#1 van igen de közvetlen a reci mellett és nem merek elmenni... 😐
2023. ápr. 14. 14:36
5/27 A kérdező kommentje:
#2 igen ez a kérdés, hogy mennyire zavaró ugy szexelni...
6/27 A kérdező kommentje:
#3 pasimnál nem szívesen intéznék ilyet... 😐
7/27 anonim válasza:
Akkor majd keres màst a pasid aki hajlandó vele dugni, ennyi.
8/27 anonim válasza:
Nyugodtan pukizz szex közben is
9/27 Jani Belucci válasza:
Komolyan ennyire életképtelen vagy, hogy nem mersz elmenni szarni a munkahelyeden, sem a pasidnál? Szarni sem tudsz önállóan, de azért a szex az megy... eszem megáll.
10/27 anonim válasza:
Hülyeség! Tessék elmenni a munkahelyeden a wc-re! Ott is de akár útközben is lehet eregetni a "galambokat"! A pasidnál pedig szex elött lezuhanyzol mert wc-n voltál és muszáj! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!