Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van, vannak olyan ronda férfiak, akiket még a prostik is visszautasítanak?
Szeritem meg rohadtul hozza vannak szokva a rondakhoz….
De egyébként bőven mehet hozzájuk átlagos is, átlagos pasiként ha nem vagy gazdag vagy nincs tényleg nagyon jó dumád, vagy nincs szerencséd nem fogsz tudni hazavinni jó csajt a buliból, azért az csak a tényleg jó pasiknak adatik meg. Persze pénz nélkül.
Én szíves örömest vállalnám az olyan pasikat is. Másoknál úgysincs esélyem.
Bár azt tapasztalom, hogy a legalja külsejű, puhos disznó is fullextrás nőre vágyik….
Egy nő még mindig jobban válogathat mint egy pasi... akikről te írsz azok nem is dugnak nyugodj meg, csak ha prostihoz mennek és fizetnek érte.
A prostik 90%-ban mindenkit vállalnak az a maradék 10%-az akiket felsoroltatok, de most őszintén aki így megy lakásra az inkább dugja pitébe a farkát. Azokat már csak tényleg az út széli, "kamionos" prostik ápolják le max.
OFF: Egyszer mentem prostihoz, kicsit ki vagyok gyúrva meg varrva és a végén még vagy 30p-t beszélgettünk, el akart menni velem valahova magánéletben is, mivel nem szokott a munka miatt ismerkedni stb. Ebből is gondolom nem a legszebbek mehetnek hozzá, ha velem akar randira menni mert arcra nem vagyok egy Brad Pitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!