Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#5: mármint a te valóságod...
Csak mert neked még nem sikerült ezt elérni, miért kell arra következtetni, hogy másoknak sem megy?
Tipikus gyakoris tudatlan beszólogatás...
6.
Nekem volt már nem egy hüvelyi oegazmusom, csikló orgazmus és még ki tudja micsoda, de ezt egyszer próbáltam és semmi jót nem éreztem tőle.
De szakorvos is arról ír, hogy nem létezik anális orgazmus.. :)
#8: OK, utoljára: attól, hogy neked nem sikerült, még nem jelenti azt, hogy nem létezik.
A kamu "szakorvosos" megjegyzés sem segít. Mivel nem csak nekem, de ismeretségi körömben másoknak is volt már, ezt könnyedén tudom cáfolni. Bár őszintén szólva kétlem, hogy bármilyen "szakorvos" cáfolta volna.
Mellesleg, ha egyszer próbáltad csak, és nem is volt jó, az szerinted bármit is bizonyít? :)
Bocsi, de ez elég szánalmas érvelés.
Kb olyan, mint hogy én még sosem láttam 2 méteres kínait, tehát nem létezik...
9. Megértem hogy le kell pontozni amiért több év szexuális tapasztalattal nekem nem volt, és sok más nőnek sem.
De ha ennyire ész vagy, ajánlom online az Őszintén a Szexről Facebook csoportot. Csinálj közvélemény kutatást, ha ennyire érdekel a téma.
Szerencse, hogy azért normális férfiak nem várják el ezt.
Ja, és még valami: Attól hogy neked vagy másnak átlag alatti a pénisz mérete, vannak olyan párok ahol a férfi nagy mérettel rendelkezik és végképp nem fogja ezt erőltetni.
Szép napot, jöhet a piros, szokásos gyerekes módon.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!