Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdhető le a teljesítménykényszer könnyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!37 éves férfi vagyok.az első barátnőm kivételével mindig küzdöttem azzal,hogy az első szexnel baromi ideges vagyok,és emiatt lehet össze sem jön.Általában erre a pia volt a megoldás,hogy oldjon rajtam,de ez sem mindig segített elsőre.Tudtok esetleg valami olyan taktikát,ami beválhat?Köszönöm2023. ápr. 13. 16:00
1/10 Noren1989 válasza:
Btw, nem a sajàt kedvedre kefélsz.
Szolgàld néha a nőt, akit szeretsz.
2/10 anonim válasza:
Sosem értettem, miért kell idegeskedni amikor az ember a világ egyik legjobb dolgát csinálja?? Am ha megérezném rajtad az italszagot, mehetnél is haza anyucihoz.
3/10 anonim válasza:
2. mert a férfiaknak nem elég csak feküdni, mint egy darab fa, anyuci
4/10 anonim válasza:
Ugyanilyen voltam én is egész életemben. Én úgy győztem le, hogy megnősültem. :)
5/10 anonim válasza:
1-es, pont azért idegeskedik szerintem, mert azt akarja, hogy a nőnek is jó legyen...
6/10 anonim válasza:
Te tudod, hogy mi jatszodik leg a fejedben, az, hogy teljesitmeny kenyszer sokat nem arul el, foleg nem is biztos, hogy az all a problema mogott. Inkabb azert izgulsz, hogy vajon allni fog a locs vagy sem, mikor oda kerul a sor. Meg mindig hasznalhatod a kezed, nyelved, hogy oldd a pillanatot, kozben, ahogy megnyugszol elojohet a merevedes is, fura, hogy 30+ evesen, ez meg nem jutott eszedbe
7/10 NTBS válasza:
Ne görcsösen akarod. Hidj magadban.
8/10 anonim válasza:
Hú 3 as, nagyon gáz vagy. Már a dugás is ekkora probléma neked? Képzelem mekkora teljesítmény számodra, ha sikerül megdugnod valakit. Apuci…
9/10 A kérdező kommentje:
Ez nem úgy néz ki,hogy bepiazva állítok be,hanem hogy együtt megiszunk valamit…
Csak rá vagyok feszülve,hogy minden jó lesz-e,elég lesz-e,pedig sosem volt utána panasz,sőt nagyon szerettek velem a szexet.Egy sportos,normális pali vagyok azt hiszem,de nem túl tehetős,sikeres,talán ezt akarom túlkompenzálni.azt érzem régen is egyik fontos része volt a szex amivel meg tudom fogni a nőket.
1-es,6-os gondoltam rá,a hölgynek jó volt 6x,de hát attól még baromi kellemetlenül éreztem magam miatta.volt merevedés persze sokszor,de ilyenkor az első ilyen után,már nagyon nehéz elvonatkoztatni es nem arra gondolni,hogy most nehogy újra úgy legyen,es máris valóra válik…
2023. ápr. 13. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!