Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúktól kerdezem transz temaban. Nektek ez bejön?
Nem jön be, egyenesen a gyomrom görcsbe rándul egy férfitól, hiába nincs neki pöcöröje.
Nekem maga a nő izgató, vonzó. A személye, a lénye, lelke.
Nem kimondottan a teste miatt akarok vele lenni, az csak egy jókora hab a tortán.
Ő még kiskorú nem?
Nézd meg azt a Daniellàt aki már operált. Nekem bejön.
Más kérdés hogy operáltan nem izgatóak nekem hiszen elvész az extra. Nőies test, arc és a farok. Ettől olyan izgatóak
4
Bármibe fogadok hogy 18 lesz hirdet ő is mint Hamza
A hetero férfiak a 100%-os nőkhöz vonzódnak. De ez nem azt jelenti, hogy kivétel nélkül minden egyes 100%-os nőhöz ugyanolyan mértékben vonzódnának. Vannak olyan 100%-os nők is, akik közömbösséget, esetenként undort váltanak ki a férfiakból.
Na most a magukat nőnek állító, ám valójában csak indentitásválsággal küszködő férfiakhoz, miért kéne pl. nekem úgy viszonyulnom, mintha ők is 100%-os nők lennének? Attól, hogy magukra erőltetnek pár női ruhát? Attól, hogy megpróbálják átoperáltatni magukat „nővé”?
Ami csak hasonlítani akar valamire, az soha nem lesz azzal egyenlő. Bármennyire is fáj egyeseknek… :)
Bro' nem gáz, ízlésnek hívják a tiéd ilyen, pont.
A valódi heteróké meg olyan hogy nem izgatják őket a pötsös "csajok", travik, transzik, shemalek, ladyboyok, átműtött gendercsodák stb. csakis a 100% valódi (annak is született) nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!