Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párotok szőrösen szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok szőrösen szereti a nemi szervét, ti viszont nem elfogadnátok ha miattatok levágja?

Figyelt kérdés

Akár lehet fordított esetre is válaszolni, ha nektek pont az tetszik. Tehát csupasz de miattatok magnővesztené?

Esteleg azt is leirtatjátok hogy ti kérésre belemennétek e? (Akár növeszteni, akár vágni)

Kort és nemet is írjatok kérlek.

2023. ápr. 13. 06:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A párom szőrösen szereti én viszont nőként kènyelmetlennek érzem magam odalent úgy, viszont szeretek a kedvére tenni és néha szőrösen hagyni.

27n

2023. ápr. 13. 07:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont úgy vagyunk, hogy én nem szeretem magam odalent csupaszon. Igazából úgy kezdődött, hogy intim területen szinte minden szőrtelenítési módszertől kipattogott a bőröm, így megtanultam elfogadni és mostmár csak trimmelem. Egyébként párom szerint jobb csupaszon, mert izgatóbb a sima bőr neki. De ő is elfogadja és nincs vele baj, ugyanúgy élünk nemi életet, orálisan is szokott kényeztetni, szóval gondolom nem zavarja. Én meg utálom, ha ő csupasz ott lent, mert szerintem a szőr ápoltan és röviden még nagyon szexi tud lenni, főleg egy férfin. Inkább én szoktam őt megkérni, hogy ne borotválja le, vagy ha igen akkor úgy, hogy amikor elmegy egy hétre. Mire hazajön, addigra megint szőrös. Szóval nálunk annyira nem kattogunk rajta, mert bármikor le lehet vágni és ha úgy sem jó, akkor is nagyon hamar visszanő.
2023. ápr. 13. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Bár nálunk a fordítottja volt, de elfogadta.
2023. ápr. 13. 08:22
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Már keverem, pontosan mi is volt? 😅
2023. ápr. 13. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

attól függ, mennyire van ellenére és milyen kényelmetlenséggel jár neki

végül is ő teste, de amúgy ja, örülök neki, ha a kedvemért meghagyja

2023. ápr. 13. 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm sajnos nem akarja meghagyni szőrösre.
2023. ápr. 13. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
3 vok. Borotváltam és kérte, hogy ne.
2023. ápr. 13. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Nekem eddig szerencsém volt, én (nő) csupaszon hordom, és mindenkinek tetszett így. Partnereim mind röviden hagyták, vagy szintén csupaszon, és nekem meg úgy tetszik.
2023. ápr. 13. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom kérte hogy hagyjam meg a szőrt, így azóta természetes. 31F
2023. ápr. 13. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én borotváltam magam,amióta kinőtt rajtam,de a mostani párom kérte,hogy legyek szőrös,így meghagytam. Ő sem szőrtelenít.F
2023. ápr. 28. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!