Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadnád Így is, Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnád Így is, Vagy szakítanál? Ha támogatnád meddig hagynál időt fejlődni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy friss kapcsolat, nagyon egyébb probléma nincs, egyszerre csak egy áll fenn.

De első pár alkalom után fellép egy olyan probléma hogy:

1. A szex jó, de hamar elsül.

2. Nem tud elélvezni szex közben.

3. Jó a szex vele. De fél kezdeményezni.

4. Jó a szex de sokat akarja csinálni.

5. A közösülés jó, de nem akar orálozni.

6. Látszik hogy tanulatlan, tapasztaltan szex terén, de kedves és igyekszik.

A sok, kevés, jó, mindenki a maga mércéje szerint értelmezze.

Nem érdekel hogy szubjektiv! Aki akarja válaszol, aki akarja nem.

26f

2023. ápr. 10. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a fentiek mindegyike ugyanabba a kategóriába esik: ha először nem megy, semmi baj, de ha utána se, akkor nem illünk egymáshoz és ekkor jön a szakítás.

Ezt a helyzetet nem tudnám így elfogadni, viszont adnék neki esélyt, hogy fejlődjön és nyisson számára új dolgokra (például a kölcsönös orálra). Nem tudnék pontos időkeretet meghatározni, az lenne a lényeg, hogy folyamatosan lássam a javulást, a vágyat arra, hogy jobb legyen és többet tegyen.

25/N

2023. ápr. 10. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Adok neki pár alkalmat, de ha nem működik nem húzom az időt.
2023. ápr. 10. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A 4es pont kilóg a sorból. Akire a felsoroltak igazak, azzal sehogy se jó a szex. Akármelyik igaz a felsoroltak közül, inkább nem folytatom az ismerkedést. Az élet túl rövid a rossz szexuális élethez. Felnőtt emberek vagyunk, igényekkel, vágyakkal, amik ha nem passzolnak, felesleges időhúzás. Tiniként még próbálkoztam egy olyan (nálam jóval idősebb) pasival, akire több is igaz volt a felsoroltakból. Hát az lett a vége, hogy kikészített az egész, lerombolta a szexuális életem hosszú időre. Soha többet.
2023. ápr. 10. 15:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Kort és nemet is írjatok légyszive!
2023. ápr. 10. 15:45
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Ha valamelyikünk hamar elsülne, akkor próbálnék igazodni/igazítani a helyzetet ahhoz hogy így is kb. egyszerre süljünk el. Tehát elfogadnám.

2. Megpróbálnám megbeszélni vele, hogy mi ízgatja, mi hozza lázba és ha így se sikerülne, akkor szakitanék (mert én személyes kudarcént élném meg ha a párom nem tudna elélvezni velem).

3. Ezzel nincs semmi gond, elfogadnám.

4. Megbeszélés kérdése. Ha nem tudunk egymás igényeihez igazoni, elfogadni azt (pl. irrevelánsan sokat akarja, akár napi többször is) akkor szakitanék.

5. Személyes preferencia szerint nem számit. Soha nem várnám el, hogy orálozzon. Ha külön szeretné csinálni, akkor meg hadd csinálja. Tehát elfogadnám.

6. Ezzel sincs semmi gond, szerintem még aranyos is. Meg eleve nem úgy jövünk ki az anyaméhből az ember, hogy minden egyes kis részletet/technikát tud, így egyáltalán nem gond ha tapasztalatlan.

(Gondolom a korom miatt le lesz pontozva, de 19/F)

2023. ápr. 10. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:

1. Egyáltalán nem gond, tudok ehhez alkalmazkodni.

2. Adnék neki néhány esélyt, de ha nem megy, vagy csak nagy nehezen akkor nem egymást keressük.

3. Nem gond.

4. Ha nagyon eltérőek az igényeink ezen a téren, akkor nincs értelme folytatni.

5. Szakító ok.

6. Szívesen tanítgatnám, ez nem lenne gond.

37/N

2023. ápr. 10. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:

1. Akkor nem jó a szex. Nekem 3 perc maszatolás nem kielégítő.

2. Eddig minden párom bennem szeretett elmenni, szóval ez nagyon furcsa lenne. Nem működne.

3. Hát ez elég férfiatlan. Én is szoktam kezdeményezni, és a másiktól is alapnak gondolom. Nagyon izgató tud lenni az is, ahogy az ágyig jutunk.

4. Nekem hangulat függő az egész. Néha napok maradnak ki, máskor naponta többször csináljuk. Sose volt még pasi, akinek hozzám képest túl nagy libidója lett volna.

5. Ezen nincs mit ragozni, kizáró ok.

6. Mindennek megvan az ideje. Fiatalon, tiniként persze érthető, de felnőtt korban már nekem nem lenne türelmem.

2023. ápr. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!