Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már, hogy lehúztátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy lehúztátok a lányról a bugyit és ott figyelt a fehérneműben a foltos tisztasági betét?

Figyelt kérdés
Nem volt kiábrándító?
2023. ápr. 12. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így van.

2023. ápr. 12. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

7-es, szóval amikor a pasid neked esne, mert megkíván, ellököd magadtól, mondván bocs, én megyek zuhanyozni, de 10-15 perc múlva már oké.

Nem tudom, EZ ezerszer lelombozóbb, mint amikor álló farokkal lehúzom a nőm bugyiját, és ott figyel a tisztasági betét.

Nagy ügy, mert nem büdös, ugyanis napi kétszer - nyaranta inkább háromszor - zuhanyzik.

2023. ápr. 12. 16:06
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nekünk kölcsönösen alap úgy kezdeményezni, hogy tisztálkodtunk. Sőt, néha a zuhany alatt kezdünk. Kinek mi a normális.
2023. ápr. 12. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy előfordult, de általában nem szokott foltos lenni a betét, csak nedves maximum. Az meg, hogy feleségem bugyijában ott a tisztasági, részemről teljesen normális, elfogadott dolognak tartom. Nőből van, természetes dolog a hüvelyi váladék ürülése. Inkább a tisztaságija legyen olyan, mint a bugyija... Férfiként úgy vélem, hogy az igényesség jele egy nő részéről, hogyha tisztasági betétet visel az intim higiéniája megőrzése végett. (Nyilván nem lehet kellemes nedves, vagy átázott bugyiban lenni napközben.) Az a férfi aki ezt nem tudja elfogadni, az ne kezdjen nővel! :)

Persze, hogy igyekszünk tiszták lenni! Ha jut rá idő és én is elég türelmes vagyok, akkor előtte eltávolítja a betétet, megtörli magát előtte intimtörlővel és én is igyekszem megtörölni magamat. De szerintem a spontaneitást teljesen megöli, ha mindenki fürödni megy előtte! Meg nincs is idő mindig erre, ha csak egy gyors, stika "légyottra" van elég idő. Ilyen esetben én is odafigyelek, hogy gumival csináljuk, hogy a női részről nem annyira kellemes/kényelmes utána történő "folydogálást" megelőzzük.

2023. ápr. 26. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!