Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fleshlight és 4K monitor vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fleshlight és 4K monitor vagy prosti?

Figyelt kérdés

Szűz srác vagyok. 28 éves. Visszahúzódó félős srác, de ettől kívánom a szexet. Lehet sosem fogom megtudni milyen a valódi punci, ezért kérdezlek titeket. Megéri Mia Malkova-s Fleshlight, punci melegítő hozzá, tapadó korong. Ezek mellé persze egy új 4K jó minőségű monitor hisz, amúgyis gamer srác lennék.

Naponta 2x-3x is ki szoktam verni. Szóval tényleg hiányzik a szex.

Prostihoz félek elmenni, hogy elveszi a pénzem, kidob, megveret, elkapok valamit, esetleg elélvezek 1 perc alatt.

Van itt olyan, aki használt Fleshlightet és megtudná mondani, hogy mennyire adja vissza a valódi punci kellemes hatását?

Köszi.

2023. ápr. 11. 15:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
29%
38: Gondolom te hasonló életet élsz, mint a kérdező. A szex az egyik legjobb dolog az életben, erről szerintem kár vitatkozni. Az kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb 10 perc alatt lerendezni magad, aztán visszaülni a ps elé, de az ember táras lény, előbb utóbb ezt mindenki belátja. Egy kapcsolat nem csak a szexről szól, az csak egy kis szelete. Munka után egész más érzés úgy hazamenni, hogy valaki vár otthon, van kihez hozzábújni, megbeszélni és megoldást találni a problémákra és nagy segítség, ha nem mindent egyedül kell megoldani. Lehet a nőket hibáztatni, de egy totál visszahúzódó, gyámoltalan csávó után nem fognak kapkodni a nők. Karban kell tartani az elmét és a testet is.
2023. júl. 10. 13:04
 42/43 anonim ***** válasza:
59%

“ Munka után egész más érzés úgy hazamenni, hogy valaki vár otthon, van kihez hozzábújni, megbeszélni és megoldást találni a problémákra és nagy segítség, ha nem mindent egyedül kell megoldani”

Mesélj még!

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. júl. 10. 15:22
 43/43 anonim ***** válasza:
77%
42: Te nem érted vagy nem akarod érteni amit írtam. Én a saját tapasztaltból beszélek. Lehetsz egyedül is természetesen, de attól hogy sokan élnek rossz kapcsolatban, az nem jelenti azt, hogy mindegyik az. Önigazolásnak jó csak, ha ilyen kérdéseket linkelgetsz.
2023. júl. 10. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!