Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fleshlight és 4K monitor vagy prosti?
Szűz srác vagyok. 28 éves. Visszahúzódó félős srác, de ettől kívánom a szexet. Lehet sosem fogom megtudni milyen a valódi punci, ezért kérdezlek titeket. Megéri Mia Malkova-s Fleshlight, punci melegítő hozzá, tapadó korong. Ezek mellé persze egy új 4K jó minőségű monitor hisz, amúgyis gamer srác lennék.
Naponta 2x-3x is ki szoktam verni. Szóval tényleg hiányzik a szex.
Prostihoz félek elmenni, hogy elveszi a pénzem, kidob, megveret, elkapok valamit, esetleg elélvezek 1 perc alatt.
Van itt olyan, aki használt Fleshlightet és megtudná mondani, hogy mennyire adja vissza a valódi punci kellemes hatását?
Köszi.
A beszamolok.com -ot keress szimpatikus csajt, akinek sok jó értékelése van.
Nem kell bombázó, hanem amolyan "szomszéd csaj" tipus is megteszi.
Első alkalommal kérhetsz csak SOS franciát, akkor nem fogsz annyira izgulni a második alkalommal!
Én is ugyanez vagyok, csak éppen 31 éves. Szintén szűz. Semmiféle tapasztalatom nincs ezen a téren. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni másoknak hogy megy ez.
Szűkszavú, csendes, visszahúzódó típus vagyok én is. Mikor társaságban voltam sokszor kérdezték, hogy miert nem mondok már valamit. Nem tudom, egyszerűen nem volt értelmes hozzáfűznivalóm. Mondanom sem kell, így egy lányt sem érdekeltem soha. Szerintem ha eltűntem volna, senki észre se vette volna.
Gondolkoztam a prostin én is, mostanában egyre többet. Ha nem jön össze valami társkeresőről vagy valami csoda folytán másként rövid időn belül, akkor el fogok menni. Rettentően frusztrál a dolog, a munkámra is nehezen koncentrálok. Persze félek tőle kicsit (főleg a betegségektől és attól a ténytől hogy csak így leszek képes rá ha fizetek érte, ami méginkább lejjebb nyomhatja az amúgy sem sok önbizalmamat), de lesz egy pont amikor meg kell majd hozni a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!