Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék lábfétis kedvelő lányokkal?
Különbséget tennék a között hogy lábfétist elfogadó (azaz időnként az IS eleme az együttléteknek), vagy totál lábfetisiszta (leginkább csak lábfétist akar) között.
Előbbi normál ismerkedéssel, majd amikor az ágyban vagytok a lábait IS kényezteted. Ha te mindent megteszel a lányért, te is kényezteted, a tenyereden hordozod akkor el fogja fogadni hogy te kicsit jobban gerjedsz a lábakra mint mások.
Utóbbi meg egyértelműen domina.
Az asszony folyton a talpát masszíroztatja velem. Ilyenkor kicsit bánom, hogy én nem erre gerjedek.
Azért átnyomkodom neki mindig, ha megkér, mert jól esik neki. 😇
Na én a 4 és 5 válaszolóval nem értek eggyet
Szerintem a nőknek 70-80%- ban szép lábuk van, persze az is igaz, hogy ez normál állapotra igaz.
Tehát csinos, vékony, vagy átlagos testalkatú nő, aki foglalkozik a lábaival is.
Néha elmegy pedikűröshöz, kényelmes jó minéségű cipőket hord. Kenegeti jó minőségű bőrpuhingató krémmel.
Ez esetben nagyon szépek ám azok a lábikók.
A maradék 20-30% pedig az, aki nem foglalkozik vele.
Csúnyák a körmei, nem jár pedikűrre, szoros, nem minőségi cipőkben jàr, nem kenegeti puhingató krémmel.
Nagyon sok esetben függ ez a megfelelő ápoltságtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!