Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugyis téma, pasik, hogy szeretitek? Mi a lényege?
Láttam egy jelenetet, miszerint a lány a randi végén levette a bugyiját és átadta a pasinak. Nem tudom elképzelni, ha folyásos, akkor betesz tidztaságit, de azzal nyilván nem adja oda. Ha nincs bent tiaztasági betét, akkor undorító lesz a bugyi.
Csajok, hogy oldjátok meg?
Pasik, tiszta bugyit akartok, hogy átadjon ilyenkor a lány, vagy nem?
Én átlagba csak közép időbe vagyok kicsit folyásosabb. Akkor nem adok bugyit.
Mensi idő alatt tampon, tisztességesen cserélve, nem volt meg baleset.
Többi időben meg nem volt baleset a bugyival. Vizelet tartási gondom nincs, mosdó használata után kitörülöm.
Ha meg úgy alakul, hogy randin nedvesedek, akkor meg a férfi felkészülhet rá, hogy nem lesz makulátlan tiszta.
Te sem voltàl meg nővel 6os. Mert akinek folyása van, annak vagy valami fertőzése van, vagy terhes.
Amúgy meg elég igénytelen nőkkel hozhatott össze a sors…. Ha egyáltalán össze hozott és nem valami 12-13 éves kisfiú vagy.
És képzeld nincs folyásom.
Amúgy meg ha lenne is, igényes nő randi előtt zuhanyzik és tiszta alsóneműt vesz fel randi előtt. Nem azt a bugyit fogja oda adni vagy sex előtt levenni amiben egész nap benne volt…
7, nő vagyok.:)
És nincs se fertőzésem, sem babám a hasamban.
Mégis maszatos a bugyim.
Úgyhogy ne akard beadni itt a hülyéknek amit vakerálsz.
8. AZ én barátnőmnek sose maszatos a bugyija .
Egész nap után se.
Te nyilván beteg vagy hogy olyan mindíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!