Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatti alacsony libidó ellen lehet tenni
valamit?
Van, akinek bevált valami?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok, terhesség előtt nem volt gond a libidómmal, sőt! Most viszont a nullára csökkent, nem kívánom a szexet, nagyon nehezen tudok benedvesedni és egyáltalán nincs olyan, hogy csak úgy megkívánom, nem érzem azt a bizsergést és izgalmat lent, amit terhesség előtt, még akkor sem, ha sikerül valahogy benedvesednem. Mivel nem érzem azt a vágyat és bizsergést, így az együttlét is olyan semleges, semmilyen érzés, ami nem a párom miatt van, hiszen ezelőtt csodás érzés volt vele a szex és minden alkalommal volt orgazmusom közben, most meg szinte soha, vagy ha mégis, az is nehezen és egyáltalán nem olyan intenzív, mint régen. Pedig rengetegen azt mondják, hogy ilyenkor még érzékenyebb ott lent az ember a vérbőség miatt, így az együttlét és az orgazmus is intenzívebb. Hát nálam nem így van. Zavar és nagyon szeretném, ha újra olyan lenne a libidóm, vagy legalább fele olyan, mint terhesség előtt. Szeretném újra igazán élvezni az együttlétet a párommal, szeretnék újra vágyni a szexre még a baba érkezése előtt, míg még csak ketten vagyunk. Lehet ennek érdekében tenni valamit?
Semmit, és nem biztos, hogy a szoptatás után is fogod - vagy valaha. :(
Ez van, hormonfröccs, jól tönkreteszi az egészséges működést, aztán vagy visszaáll, vagy nem.
Ha nem, akkor mnindketten jó nagy szrban lesztek, mert a nem működő szexuális életre előbb-utóbb a kapcsolat is rámegy, főleg, ha stresszt okozó, hasfájós, etc gyerek is van.
Nem mindenkinél, de jópár nőt ismerek szakmából kifolyólag, aki hiába nagy a gyereke már, terhesség óta szinte nulla a libidója.
2023. ápr. 12. 16:48
12/18 anonim válasza:
Nőgyógyász! Ne itt gyakorin kérdezd ezt híd el sok Nő itt lefogja írni: teljesen normális a párod még csak várjon... De híd el egy egészséges Férfi nem fog éveket várni... Lehet le pontozni de sok helyen okozott ez gondot, vállást.
2023. ápr. 12. 16:56
13/18 anonim válasza:
Nem kell hülyeségekkel ijesztegetni a kérdezőt. A férfi aki szereti, úgy hogy éppen a gyerekét hordja ki igenis várni fog medt egy egészséges férfinek fontos hogy a párja élvezze, nem akarja mimdenáron megdugni, pontosan a szeretet miatt nem megy félre.
Az én párom kivárt 35 hetet! (41 hétig hordtam 6 tól nem volt semmi) utána 6ot pedig csak 24 éves! Várt volna többet is ha kellett volna.
2023. ápr. 12. 17:24
14/18 anonim válasza:
13 ha évekig fent áll kötve hiszem nézd meg elméletileg valakinél évek óta vár. Pontozgatni lehet le ,de hát nem neked fogja regélni ha félre ment. Nem mindig de elég gyakori és sokszor nem tud róla a feleség , tudom neked azt mondta . De tudom amikor valaki őszinte az mindig fáj... tudok kb 10 emberről akik megtették igen szereti mind a párját nem is büszkék rá és nem is fogják megtudni. De tudom jobb homokba dugni a fejed . A másik a kérdezőnek még mindig orvost javaslom tudok olyanról aki elmondta és tudták segíteni kiderült , hogy abnormális szintén felborult a hormon háztartása .....
2023. ápr. 14. 12:40
15/18 anonim válasza:
A kérdező jelenleg terhes... Ha most megy el orvoshoz hogy terhesség 29. Hetében elment a libidója kilesz röhögve. Ez tök normális, nem abnormális ahogy ezt te állítod. Ezzel nem is lehet mit kezdeni egyenlőre. Majd ha megszült, és legalább fél éve nem jön neki vissza a libidó akkor ráér erre rástresszelni. Addig is fő a nyugalom.
Azt meg én is utáltam ha valaki azzal stresszelt hogy jahj a párod megcsal majd, jahj muszaj vele szexelned mert elhagy. Nem csak hülyeség de az ilyenekkel csak rontasz a kérdező érzelmi állapotán.
Kedves kérdező maradj nyugodt, ha rágörcsölsz rosszabb lesz. NE szexelj csak azért hogy ne csaljanak meg, hagyjanak el. Ezek hulyesegek ha szeret a parod hidd el kitart.
2023. ápr. 14. 13:08
16/18 anonim válasza:
Szerinted a nőgyógyász mit csinál egy terhes nővel, mert nincs libidója? Semmit...
2023. ápr. 14. 15:16
17/18 anonim válasza:
Én nem is a kérdezőnek írtam olvasd vissza van akikre elméletileg kb 1-1,5 éve vár a párja . És még egyszer felőlem pontozhatsz le attól még igaz amit írok nem vár egy férfi évekig... Bizonygathatod nekem itt nekem ... Szerintem úgy kezdtem évekig... Ne legyél álszent meg buta na ide ennyit szántam felőlem védheted a "Női büszkeséget"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!