Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány centiméter hosszú a péniszetek, ha lankadt állapotában kifeszítitek, fitymával együtt?
Figyelt kérdés
Nekem 17.2023. ápr. 9. 09:35
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan méritek. Kifeszítve, egészen erősen meghúzva elvileg a merev méret körüli hosszt kéne elérnie. De mivel a fityma rugalmas, és ha annál fogva húzod, akkor az meg eléggé eltorzítja az eredményt, felfelé. Nekem 18 cm alapból állva, lógva 12 cm, de így kifeszítve meg 19 cm, érdekes módon hosszabb mint teljesen mereven. Én a fitymánál fogva húzni nem sok értelmét látom, de úgy meg majdnem 21 cm
12/13 anonim válasza:
fagyos tóban fürdés után 1.5cm, 40 fokos kánukulában, fitymával 13cm.
13/13 anonim válasza:
Az enyém lankadtan 10 centis,mereven 18 centis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!