Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nektek is izgató ha két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek is izgató ha két csaj szkanderozik egymással?

Figyelt kérdés

Csajok ti szkanderoztatok már?

Ha igen hogy történt és ki győzött?

Pasik láttatok már csajokat szkanderezni?

Volt hogy meglepődtetek az eredményen?

Nem az nyert akire számítotál, mi történt?

2023. ápr. 8. 20:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Izgató, ha a csajok vagy legalább az egyik csaj valamiért bejön mint nő.🙂
2023. júl. 23. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Láttam több szkandert is csajok között. Volt amelyik egyáltalán nem érintett meg és szinte nem is figyeltem oda és volt amelyiket kifejezetten érdekesnek, izgatónak találtam. Talán mert nem úgy alakult ahogy vártuk vagy mert valamelyik vagy mindegyik csaj tetszett, ezt nem tudom. Pedig egyik sem modellek között volt és még csak nem is alulöltözötten.
2023. aug. 8. 08:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor izgató, ha valódi verseny van köztük és nem csak ilyen "instaképek és videók miatt bohóckodjunk egyet a barinőnkkel és töltsük fel" féle szkanderről van szó.
2023. dec. 9. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!