Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok ha látnátok hogy a munkahelyeden két kolléganőd szkanderozik egymással?
Figyelt kérdés
Mennyire tetszene vagy nem tetszene?
Szurkolnál valamelyiknek?
Vagy kötnél fogadást is?
Ha igen mi alapján?
Ha nő vagy te is beszálnál a szkanderbe?
Ha pasi vagy esetleg szexuálisan is megmozgatna amikor ezt látod?
2022. jan. 14. 22:51
1/8 anonim válasza:
Elsősorban arra, hogy mennyire lehettem betépve, ha felvettem nem egy, hanem kapásból 2 nőt is, de még csak nem is rémlik.
2/8 anonim válasza:
Azt gondolnám de ráérnek a kolléganők 😂 Lehet én vagyok konzervatív, de női szkandernél szerintem izgatóbb ha szexin táncol egy nő.
3/8 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nyilván azt akarják eldönteni, melyikük szexeljen velem. De megmondanám nekik, hogy jöhetnek mind a ketten.
4/8 anonim válasza:
(x3) Tutu tutu titu titu
Tutu titu tutu tutu
Tutu tutu tutu titu
Test your might
..........
Tu
Tutu turu tutu
Tutu turuttu turu
Tutu tutturu turu
MORTAL COMBAT!
Valószínűleg erre.
6/8 anonim válasza:
Inkább kick-boxolnának, azt szívesebben megnézném.
8/8 A kérdező kommentje:
6
Az se lenne rossz meccs, tuti:)
7
Na azt én is megnézném, de sajna az nem volt opció:)
2022. jan. 17. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!