Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt nők ti szeretitek ha véknyabb a párotik?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a teltebb nőket imádom őket kényeztetni van itt olyan nő aki szereti ha vékony férfi kényezteti őket2023. ápr. 8. 18:19
2/8 anonim válasza:
Nem szeretem. Minimum átlagos legyen és minimum 180cm.
3/8 anonim válasza:
Hogyha a személye kellemes, teljesen mindegy milyen a külseje
4/8 anonim válasza:
Nem, mert úgy nézne ki rajtam, mint légy a dinnyén.
5/8 anonim válasza:
Na és itt van az, hogy még a telt nőkhöz is Görög Isten kell lassan 🤷♂️ Aztán csodálkoznak egyesek, hogy ennyi az incel.
6/8 anonim válasza:
Én vékony vagyok, de szerintem nem ettől függött igazán, hogy könnyen/nehezen/sehogy jöttem-e össze a kiszemeltemmel. A befordulós gyúrós korszakomban egyáltalán nem sikerült semmi, aztán ahogy elkezdtem önállóvá válni, kicsit élni a hobbijaimnak, értelmes dolgokkal elfoglalnom magam, úgy vált egyre könnyebbé minden. A konditeremben felgyúrt test semmit se ér, légy izmos vagy okos attól amit csinálsz. A gyúrás csak azt mutatja, hogy semmi nincsen mögötted.
7/8 anonim válasza:
Mi az, hogy “még” a telt nőkhöz is?
A telt nők között is épp ugyanannyi a csinos és a szép, és bánatodra incelke, mi is szabad akarattal és hálistennek önérzettel rendelkezünk, úgyhogy nem, nem jó akármilyen kanos nyomorult, aki ürítene, te barom.
8/8 anonim válasza:
Telt nő vagyok és vékony a párom, imádjuk egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!