Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ráncos a herém, a ráncos herét is szeretitek?
Azt vettem észre hogy ráncos, meg kissé lóg, pedig nem vagyok öreg, 20-as éveimben járok.
Ez normális? Az ilyet is szeretitek?
Hőszabályozás.
Hagyd békén, ill. kitapasztalhatod, hogy milyen hőfoknál nem ráncos.
Olyankor meg lóg :-)
Tudod ezek a dolgok úgy vannak, hogy valaki megtetszik egy másik embernek. Akár fizikailag vágyik rá, akár szerelmes lesz belé, az apró részletek nem számítanak. Sem a lógó here, sem az akármilyen kinézetű punci, sem a jobbra-balra dőlő cerka, sem semmi egyéb.
Nem egy herére vágyik a másik, hanem a teljes egészre.
Aki pedig fennakad ilyesmin, azt jobb mielőbb meneszteni, mert csak egy felszínes gyökér, akár nő, akár férfi az illető.
Normális. Ettől még nem szeretem mert hetero ffi-kén jobban érdekel a p.na😂
Neked is ezt javasolnám ha nőt akarsz, az udvarlással foglalkozz a tökeid helyett.
Csak arra gondoltam, hogy hidratáló krémmel kenegetném. És hátha ezért ráncos, mert nem szoktam.
De akkor ha jól értem mindenkinek alapból ráncos, nem azért ilyen, mert nem krémezem, hidratálom .
Nekem alapból lógnak, akkor nem ráncos, csak, ha felhúzódnak.
De ez ilyen, így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!