Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok puncit nyalni ez kinek jön be?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok de számomra fontosabb a nő öröme imádok puncit nyalni a cicivel játszani csókolni puszilni ölelgetni se simogatni dörzsölni stb. Van itt olyan nő aki szereti ha a férfi a mennyekbe kényezteti2023. ápr. 8. 16:50
1/19 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,jobban szeretek adni mint kapni nincs ebben semmi extra.
5/19 anonim válasza:
#3 Sajnállak,nyilván nem tudom miért nem szereted,de az orális örömszerzés szerintem nagyon jó dolog ha valaki jól csinálja.
6/19 A kérdező kommentje:
4es ez mi??????
Neked biztos!!!!Kommentálnád?!
2023. ápr. 8. 17:35
7/19 anonim válasza:
5: azért mert te szereted, nem kötelező mindenkinek
jól csinálják
8/19 A kérdező kommentje:
7es
Vót valami érv a mellett,h kötelező mindenkinek??????
🤔🤔🤔🤔
2023. ápr. 8. 17:50
9/19 anonim válasza:
8: a puncim kivan azzal hogy azt hiszik ha nem szerete, nem csinálják jól
jól csinálják, egyszerűen hüvelyben jobban élvezek
10/19 anonim válasza:
6# hát azért neked biztosan, hiszen kinyilvánítottad itt mindenki előtt.
Én alapvetően nyaltam már pár puncit, de volt benne sok rossz élményem is.
Ráadásul a kölcsönösséget is sokszor hiányoltam a nők részéről, vagy ha próbálták is, elég bénán csinálták.
Olyan nőm is volt ( sajnos), aki rászokott, imádta, aztán már szinte követelte, de ő maga a szexben gyatra volt, de a napi nyalás az kellett ( volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!