Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú hamar elmegy, viszont nagyon jól tud ujjazni, nyalni?
Tegyük fel, hogy együtt vagytok egy fiúval, aki nagyon hamar, a behatolás előtt vagy 1-2 perc után elmegy, viszont kézzel és nyelvvel el tud vinni titeket a csúcsra. Ez így elég nektek, vagy kevés? Ha kapcsolatban vagytok, együtt maradnátok így a sráccal?
F
Hálisten engem nem érintett soha ez a dolog. 20-onévesen se. Sokáig állt, nem is mentem el 5 perc után. És nagyon csajozható életvitelt éltem.
És sajnos azt láttam hallottam anno, hogy nem a gyors elélvezéssel volt a baj, hanem ami azután történt, na az nem tetszett a nőknek.
Volt idő gyorsan elmentem ,mmostanában is előfordul,föleg ha fel stresszelem magamat akkor végkép gyorsan elmegyek.
Ilyenkor az a modszerem ,úszni ,pezsgő fürdő,termálviz segit ,
Aztán első menetben 30 -40percig sikerül kibirnom,nyalás ,újjaszás elöjáték ha jól csinálom ,elmegy de szexközben vibrátort is használunk rezgése miatt ami hozzá segiti barátnömet ,orgazmushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!