Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az a férfi, aki ezt hagyja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki ezt hagyja, nem tiszteli a nőt?

Figyelt kérdés
Adott egy szexuális tevékenység, ami a nőnek egyértelműen rossz, de megcsinálja, hogy a párjának eleget tegyen. A pasi látja, hogy a nő szenved, de eszébe se jut, hogy ne kérje a nőtől ezt a dolgot, hiszen a nő még sosem mondott rá nemet. Ilyenkor mi van? A férfi nem tiszteli a nőt? Vagy ez elfogadható így, hiába rossz a nőnek?

2023. ápr. 8. 10:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom hogy vagy mélytorok vagy anál.
2023. ápr. 8. 11:42
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

11. A mélytorok hol probléma? Az anált meg is érteném, azt én sem szeretem/engedem.

Persze ha a páromnak kisebb lenne, talán még azt mondanám oké. De sok bacit össze lehet szedni úgyis. (Ecoli)

2023. ápr. 8. 11:45
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
A mélytorok nem probléma? Hmmm, erről sem hallottam még.
2023. ápr. 8. 11:47
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

13. Nem, nem probléma, én szívesen adom a páromnak pedig nagyobb mérettel rendelkezik. Úgy, hogy refluxos vagyok de például engem nem ingerel ez a dolog csak nagyon minimálisan köhögök tőle.

De ha már erről beszélünk, hányni sem tudok. Csak már nagyon végső esetben. 10 évente ha egyszer..

2023. ápr. 8. 11:50
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Az hogy neked nem probléma, az nem jelenti azt, hogy másnak sem. Van aki még a hegyét se szereti bekapni.
2023. ápr. 8. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

12/14

Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de a kérdés nem rólad, hanem egy másik nőről szól.

2023. ápr. 8. 11:55
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudatosan olyat tesz, amiről tudja, hogy a másiknak fáj és nem élvezetes, akkor egyszerűen önző és tiszteletlen; ugyanakkor a nő sem tiszteli magát eléggé, ha nem szólal fel a saját magáért.
2023. ápr. 8. 11:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A férfi bunkó, a nő meg idióta.
2023. ápr. 8. 12:05
 19/21 anonim ***** válasza:
16. Tudom, ezért érdekel engem is miről lenne szó. Nem magamat akartam fényezni, lol..
2023. ápr. 8. 12:12
 20/21 anonim ***** válasza:
86%

"Akkor a nő ne csinàlja,de a ffinak fontos nem illenek össze"

Lehet, hogy nálam vannak nagyon nagy bajok a toronyban, de a férfinak nem a nő kéne, hogy fontos legyen? Sose értettem azt a fajta mentalitást, hogy fontosabb az orgazmus, mint a másik ember...

2023. ápr. 8. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!