Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány alkalom számít soknak rendszeresnek egy prostinál?
Ha 3-4x ugyanahhoz mentem (1 hónapon belül), akkor már lehet azt mondani, hogy én rendszeresen, sokszor voltam nála, vagy ez még nem olyan sok?
Mi az a szám ami már soknak számít?
Nem tökmindegy, minek nevezed a látogatásaid számát?
Az a szánalmas, hogy nem tudsz kiépíteni egy nővel szexkapcsolatot, inkább elszórod a pénzed egy olyan nemi betegség gazdára, aki naponta 10-20 másik pasival is baxik.
És folyton sír a szátok, hogy a nők pénzéhesek, meg milyen undorító, aki már X másik pasival volt előttetek….
#6, egy buliban egy idegen lányt felszedsz, nagyobb eséllyel kapsz el tőle betegséget, mint egy prostitól, mivel a normálisak foglalkoznak ezzel és szűrésre is járnak.
Meg a prostikról általában csak az ír rosszat aki sosem volt és csak van a fejében egy kialakult téveszme róluk.
Napi 10-20 pasiról beszélsz, elmondom neked ez nagyon max 2-3 ember egy nap, legalábbis akinél én vagyok. 10 órás idősávban lehet hívni, ha mondjuk 12:15-kor hívod akkor ad 13:00-ra vagy 14:00-re időpontot, tehát nincs itt szó 10-20 pasiról, nagyon el vagy tévedve.
A másik amit imádok, ezt múltkor olvastam, hogy ne is beszélj vele, álnevet mondj neki, meg stbb.. mert megzsarolhat, még kiböki a gumit aztán fizetheted a gyerektartást.
Elég sok róluk a téveszme a fejekben, egy normális lakásos lány igen is figyel a dolgokra és sokszor jobb vele, mint egy bevadult, félig részeg buliban felszedett csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!