Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány alkalom számít soknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány alkalom számít soknak rendszeresnek egy prostinál?

Figyelt kérdés

Ha 3-4x ugyanahhoz mentem (1 hónapon belül), akkor már lehet azt mondani, hogy én rendszeresen, sokszor voltam nála, vagy ez még nem olyan sok?

Mi az a szám ami már soknak számít?

2023. ápr. 7. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem az már rendszeres.
2023. ápr. 7. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
3-4 alkalom az még nem sok. De egyébként nem teljesen mindegy?
2023. ápr. 7. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nem gáz, mert nem a csajod. Így amennyit fizetsz, annyit b@szol. Ilyen egy kapitalista rendszer.
2023. ápr. 7. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Az semmi, még a nevedre sem emlékszik. Van úgy naponta 2x beugrok egy csajhoz. :) és még borravalót is adok. ;)
2023. ápr. 7. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, lol azt hiszem pályát tévesztettem ha ilyen jól megy a prostiknak...
2023. ápr. 7. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Nem tökmindegy, minek nevezed a látogatásaid számát?

Az a szánalmas, hogy nem tudsz kiépíteni egy nővel szexkapcsolatot, inkább elszórod a pénzed egy olyan nemi betegség gazdára, aki naponta 10-20 másik pasival is baxik.

És folyton sír a szátok, hogy a nők pénzéhesek, meg milyen undorító, aki már X másik pasival volt előttetek….

2023. ápr. 7. 16:41
 7/10 A kérdező kommentje:

#6, egy buliban egy idegen lányt felszedsz, nagyobb eséllyel kapsz el tőle betegséget, mint egy prostitól, mivel a normálisak foglalkoznak ezzel és szűrésre is járnak.

Meg a prostikról általában csak az ír rosszat aki sosem volt és csak van a fejében egy kialakult téveszme róluk.

Napi 10-20 pasiról beszélsz, elmondom neked ez nagyon max 2-3 ember egy nap, legalábbis akinél én vagyok. 10 órás idősávban lehet hívni, ha mondjuk 12:15-kor hívod akkor ad 13:00-ra vagy 14:00-re időpontot, tehát nincs itt szó 10-20 pasiról, nagyon el vagy tévedve.

A másik amit imádok, ezt múltkor olvastam, hogy ne is beszélj vele, álnevet mondj neki, meg stbb.. mert megzsarolhat, még kiböki a gumit aztán fizetheted a gyerektartást.

Elég sok róluk a téveszme a fejekben, egy normális lakásos lány igen is figyel a dolgokra és sokszor jobb vele, mint egy bevadult, félig részeg buliban felszedett csaj.

2023. ápr. 7. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Így igaz, barát!

2023. ápr. 7. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os baromságokat mondasz. ezer oka lehet hogy valaki prostizni jár.
2023. ápr. 7. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit leirtál rendszeresnek számit de nem soknak. Nem tudom miért érdekel, hogy a lány ezt milyennek veszi? Ha különleges terveid vannak vele akkor pontosabban kérdezz rá, akár priviben. Talán tudok véleményt mondani.
2023. ápr. 7. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!