Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk-lányok! Miközben nyaltáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok! Miközben nyaltátok egymás popólukát volt már közben puki? Ha volt akkor, hogy reagáltátok le?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem volt még ilyen. De mindenképpen szólnánk a másiknak előre, hogy pukizzuk tele az arcát.

F

2023. ápr. 7. 07:14
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Miért lett volna? Szerinted van bárki aki olyan igénytelen hogy fingik miközben nyalják a seggét?
2023. ápr. 7. 07:26
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Mindenféleképen illdomos ezt a fajta tevékenységet folytat, hisz a kismacskának, kiskutyának is így segítik elő a k*ilást. Ha becsusszan 1-1 pukkancs, az sem gond, hisz gázálarcban is lehet várni mind a pukikát, mind a Nagy Barnabást.

"Jó" gusztusa van itt sok embernek...

2023. ápr. 7. 07:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már fostam is közben.
2023. ápr. 7. 21:48
 5/7 Szabó István 71 válasza:
Jó a kapcsolat nevetsz egyet és ennyi . És miért ? Mert emberek vagyunk .
2023. ápr. 10. 07:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Puncinyalás közben régen már durrantot párom az orrom alá. Akkor megsértődtem, de később elfeledtem. Ám, ha megismételné, neheztelnék érte.

Manapság sajnos sokat szellent, főleg éjjel. Ráadásul igen büdösset. Mivel horkol is, néha kint alszom a nappaliban. Lassan külön szoba kéne, vagy akár külön lakás, másik nővel. Fiatal csajjal! ;-)

51-52 pár

2023. ápr. 11. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Baszki! Nem semmi nőd van! Dugd be a seggét éjszakára, a szájába meg tedd a farkad, akkor csend lesz. Se fing, se horkolás.
2023. ápr. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!