Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megengedi a popsijába, mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Hogy mindkettőnknek jó legyen?
Milyen érzésre számítsak?
2023. ápr. 6. 20:09
11/35 anonim válasza:
Figyeld a reakcióit. Fokozatosan tágítsátok, nehogy csak úgy berakd neki. Ha még nem csinálta egyáltalán popsiba, akkor javaslom első alkalomnál csak ujjal csináljátok, hogy megszokja az érzést. Majd ha már úgy érzi, hogy jól esik neki(tehát kitágult rendesen, és ez lehet, hogy csak több alkalom után fog összejönni) akkor mehet csak a farkad. De akkor is óvatosan kell az elején. Ha fokozatosan haladtok nagyobb eséllyel fog majd később neki is tetszeni.
12/35 anonim válasza:
"Majd ha már úgy érzi, hogy jól esik neki(tehát kitágult rendesen stb)" Ugye tudod hogy az ánuszrol beszélsz, aminek erős záróizma van? Sosem fog kitágulni magától, nem fog szétnyilni hogy gyere. Teljesen szervezet ellenes dolog az anális szex.
13/35 anonim válasza:
Légy óvatos, ne kapkodj, sok síkosító és előtte tágítás.
Figyelj oda rá!
Ha nagyon biztosra akarsz menni hogy neki ne fájjon hagyd hogy ő "tolasson rá" a farkadra.
14/35 anonim válasza:
Fogalmatok sincs az ánuszról, a bilógiáról.
15/35 anonim válasza:
Vigyázz, nehogy véletlenül a puncijába tedd, mert ugy járhatsz, hogy még ö is élvezni fogja az együttléteteket!
16/35 anonim válasza:
7. Neked hogy van orgazmusod análisan? Mekkora a párod mérete? Gondolom nem átlag feletti. Páromé fix nem is férne be oda, bár én nem is vagyok oda érte.
Hüvelyi orgazmusod is volt már?
17/35 anonim válasza:
7-es kamuzott. Orgazmusa sehogy sincs, a trollkodás az egyetlen gyönyöre.
18/35 anonim válasza:
17. Sejtem, de nem értem miért kell ezt hazudni...
19/35 A kérdező kommentje:
Miért mondják, hogy nagyobbat lehet élvezni a popsiban?
2023. ápr. 6. 22:28
20/35 anonim válasza:
Azért mert nincs egyéb győnyöre, frusztrált szexuálisan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!