Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök csak akkor engedné popsiba ha előtte ő csinálja nektek felcsatolhatóssal?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 16:40
12/20 anonim válasza:
Én pontosan ezzel illusztráltam, hogy miért nem vagyok benne az análban. Neki is van, és semmivel sem alkalmatlanabb, mint az enyém, szóval nekem se kell jobban vágynia rá, mint neki. Megértette, nem análozunk. (Teljesen rendben van, ha valaki nem így látja, én nem vágyom rá, a párom sem igazán, és tudtam, hogy ez a nézőpont végképp meggyőzi.)
13/20 anonim válasza:
A segglyuknak idővel lesz magától is baja. Nem kell arra még rásegíteni.
14/20 anonim válasza:
Biztos meglepődnék rajta, de igazából korrekt felvetés. Valószínű bevállalnám.
15/20 anonim válasza:
Szerintem nekem tetszene!
Egyrészt: mert bevállalós és mer újítani
Másrészt: mert kipróbálnánk milyen a másik szerepében
Biztos tanulnánk belőle mindketten.
16/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy sok nő feláldozza a segglyukát egy pasiért. ☹️
17/20 anonim válasza:
Imadnam:) kezdetne ő, ha akarja.
18/20 anonim válasza:
Ti miről beszéltek, de komolyan? Én is megduglak, de te is dugjál meg alaposan drágám, mert ez így korrekt?
Remélem csak vicceltek.
Én biztos nem vállalnám be!
20/20 anonim válasza:
Egy régi barátnőmmel úgy gondoltuk, közösen megpróbáljuk. Először csak ujjal, majd pluggal. Neki nem jött be, de én rászoktam a dologra. Csemegeképpen néha rendesen megdugott egy dildóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!