Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök csak akkor engedné popsiba ha előtte ő csinálja nektek felcsatolhatóssal?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 16:40
1/20 anonim válasza:
Hmmm....öt éve próbálom rávenni a barátnőmet az análra...nem tudom, ha ezen múlna...áhh, nem tudom, nem, vagy talán, áh...de nem vagyok meleg!!!!!!!
4/20 anonim válasza:
Ilyenkor derül ki, hogy mennyire önzőek az anál mániás fickók. A nő engedje, de ők nem engednék a viszonzást. Még a kölcsönössegre is képtelenek az anál ratyi matyik.
5/20 anonim válasza:
Miert lennel attol meleg? A csaj csinálná nem hapsi. A csaj segge sem való jobban a faszra mint a tied a dildóra. Hidd el. Simán arrol szól ebben az esetben, h ne varj el akaratosan olyat, amit te nem teszel meg ha megkernek.
Ezen gondolkodj mielott azokra az idiotakra halgatsz aki azt mondjak, dobd a xsajt, meg h akkor homár vagy stb. A feefiak is elvezik az ánuszos dolgokat hidd el. En is.
6/20 anonim válasza:
A segglyuk nem női princípium sose akarnám farbatolni a nőm, ha mégis akkor teljesen jogos a kérése a nőnek.
Engem is felfarkalhatna
8/20 anonim válasza:
Szemét szemért, fogat fogért....
9/20 anonim válasza:
Semmit. Ugysem akarom a végbelében pumpálni a szart!
10/20 anonim válasza:
Már megtörtént és ugyanugy szeretem ha popsiba élvezhetek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!