Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tálaljam finoman a barátomnak a problémáimat?
Nem akarod megbantani? Tényleg? Oh szegeny
Öt nem zavarja hogy kb szárazon bedugja reszel másik oldalára fordul neked meg még fáj is
Hogy te odavagyok érte O érted nincs viszont csúnyán kihasznal
Kb mintha guminot qrna
Én ugyanezt csináltam a barátnőmmel, odáig vezetett, hogy megcsalt.
Pedig ha leüllt volna velem beszélni erről, ha elmondta volna gondját, baját, hogy nem jó a szex stb....
Szerintem ültesd le és beszélj vele nagyon, de nagyon, de nagyon komolyan. Mondj el neki mindent, gondolom bókokat sem kapsz, nem érezteti veled, hogy nő vagy, hogy szexi és izgató vagy számára. Ez kéz a kézben jár a kérdésedben leírtakkal.
De nagy az esély rá, hogy hiába beszélsz vele, nem fogja megeroltetni magát, szóval....szerintem vagy megszokod ezt, vagy pedig elmondod neki és tesz érte és minden happy, vagy nem tesz érte és tovább szokod.
Miért vagy együtt egy Kreténnel?
N
#13-as. Amúgy érdekes, de mindig megdicsér. Pl felkelünk reggel és olyanokat mond, hogy így is gyönyörű vagyok/istennő vagyok meg hasonlók. Ezért nem tudom nála ezeket a dolgokat hova tenni. Vagy ahogy meglát elmondja mennyire gyönyörű vagyok, és minek nekem smink, mert anélkül is csodálatos vagyok és társai....
Többieknek pedig köszi a választ! Beszélek vele minél hamarabb most már.
Én sem értem mi az, hogy megbántani. Ő bánthat de te nem?
Sehol sincs tökéletes kapcsolat, mindehol van nehézség. A szépsége a dolgoknak az, hogy ki hogyan tudja megbeszélni. Valaki leül és elmondja, valaki tányérokat tör és úgy mondja el… de hogy csendben tűröm hogy semmibe vegyenek azért, hogy a másik meg ne sértődjön…
Jogos, nem kell mindenért szólni sem. De ami hosszabb távon meg azért kell.
Ha amúgy minden rendben van, akkor próbáld meg valamivel feldobni a szexet, játékkal, eszközzel.
Ha így sem működik, vagy totál elzárkóztok az ilyesmitől, akkor felveted hogy van valami ami téged bánt, nem tudod veled változott e valami, de úgy érzed nem kíván úgy mint régen. És megbeszélitek mit csináljatok máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!