Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tálaljam finoman a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tálaljam finoman a barátomnak a problémáimat?

Figyelt kérdés
Röviden a történet lényege, hogy 3 éve vagyunk együtt, az első évben nagyon jó volt a szex/oda figyelt rám. Utána sajnos beteg lettem, majdnem fél évig nem volt köztünk semmi, azonkívül hogy én orálisan meg minden hogyan kielégítettem. Azóta meg teljesen megváltozott. Szex előtt nincs vagy alig van előjáték, emiatt gyakran fájdalmas a behatolás (utána már sokkal jobb), de ami ennél is elszomorítóbb, hogy abszolút nem nyúl hozzám, vagy max a csiklómat ingerli 1 percig (és ezzel lehet sokat írtam). Se ujjazás, se orális kielégítés a részéről nem történt amióta meg volt a betegségem. Úgy érzem sokszor, hogy csak minél hamarabb le akarja tudni, hogy befogjam a számat, és ne legyen 'hiszti', igényelném hogy ha többször lenne (nem élünk együtt, ezért heti 1-2x vagyunk együtt). Viszont én azóta is őt kielégítem mindenhogyan, ha nincs kedve szexhez, akkor máshogyan. Hogyan fogalmazhatnám ezt a problémámat meg neki finoman, hogy ne sértse meg az egóját? Oda vagyok érte, és elvileg ő is értem (vagyis ezt mondja), de ez a szexuális frusztráltságom lehet tönkreteszi hamarosan a kapcsolatunkat, de én mindenképpen meg akarom menteni. Vajon jogosan érzem azt, hogy nem kíván vagy valami más lehet a gond? Elsősorban férfiak véleménye érdekelne, ha voltak már ilyen helyzetben. Köszönöm!

2023. ápr. 6. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem akarod megbantani? Tényleg? Oh szegeny

Öt nem zavarja hogy kb szárazon bedugja reszel másik oldalára fordul neked meg még fáj is

Hogy te odavagyok érte O érted nincs viszont csúnyán kihasznal

Kb mintha guminot qrna

2023. ápr. 6. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon sürgősen beszéljetek. Hidd el "a nem szeretném megbántani" elvet engedd el. Ez egy nehéz beszélgetés lesz, bele kell állnod, a jövőtök a tét. A jelenlegi állapot a szakítás de legalábbis a boldogtalanság biztos útja. Ki kell törnöd belőle. Nincs időd várni.
2023. ápr. 6. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezt csináltam a barátnőmmel, odáig vezetett, hogy megcsalt.

Pedig ha leüllt volna velem beszélni erről, ha elmondta volna gondját, baját, hogy nem jó a szex stb....

Szerintem ültesd le és beszélj vele nagyon, de nagyon, de nagyon komolyan. Mondj el neki mindent, gondolom bókokat sem kapsz, nem érezteti veled, hogy nő vagy, hogy szexi és izgató vagy számára. Ez kéz a kézben jár a kérdésedben leírtakkal.

De nagy az esély rá, hogy hiába beszélsz vele, nem fogja megeroltetni magát, szóval....szerintem vagy megszokod ezt, vagy pedig elmondod neki és tesz érte és minden happy, vagy nem tesz érte és tovább szokod.

2023. ápr. 6. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy együtt egy Kreténnel?

N

2023. ápr. 6. 13:38
 15/18 A kérdező kommentje:

#13-as. Amúgy érdekes, de mindig megdicsér. Pl felkelünk reggel és olyanokat mond, hogy így is gyönyörű vagyok/istennő vagyok meg hasonlók. Ezért nem tudom nála ezeket a dolgokat hova tenni. Vagy ahogy meglát elmondja mennyire gyönyörű vagyok, és minek nekem smink, mert anélkül is csodálatos vagyok és társai....

Többieknek pedig köszi a választ! Beszélek vele minél hamarabb most már.

2023. ápr. 6. 14:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem mi az, hogy megbántani. Ő bánthat de te nem?

Sehol sincs tökéletes kapcsolat, mindehol van nehézség. A szépsége a dolgoknak az, hogy ki hogyan tudja megbeszélni. Valaki leül és elmondja, valaki tányérokat tör és úgy mondja el… de hogy csendben tűröm hogy semmibe vegyenek azért, hogy a másik meg ne sértődjön…

Jogos, nem kell mindenért szólni sem. De ami hosszabb távon meg azért kell.

2023. ápr. 6. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy minden rendben van, akkor próbáld meg valamivel feldobni a szexet, játékkal, eszközzel.

Ha így sem működik, vagy totál elzárkóztok az ilyesmitől, akkor felveted hogy van valami ami téged bánt, nem tudod veled változott e valami, de úgy érzed nem kíván úgy mint régen. És megbeszélitek mit csináljatok máshogy.

2023. ápr. 6. 19:19
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Én kezelgetnélek helyette ;) Melyik városban vagy?
2023. ápr. 7. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!