Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tálaljam finoman a barátomnak a problémáimat?
"elvileg ő is értem" - a gond, hogy csak elvileg... Ti az ágytól már elváltatok, inkább a megszokás tartja össze a kapcsolatotokat. Eltávolodtatok egymástól érzelmileg, ami szexuális diszharmóniában is egyre inkább tetten érhető.
Meg lehet még innen fogni a folyamatot, de nagyon sokat kellene dolgozni rajta. Érdemes szerinted? Ezen gondolkozz el...
Milyen betegséged volt ha nem titok, valami ezzel kapcsolatos?
Nem lehet hogy az hagyott benne valami nyomot?
Még azért fiatalok vagytok ehhez.
3 éve vagytok együtt, ennek ellenére külön éltek? Nem értem. Ennyi idősen már rég össze kellett volna bútorozni. Egy tini kapcsolat esetében nyilván nincs így, de ti már jócskán túlléptétek a tini korszakot.
3 éve vagytok együtt, olyan intim viszonyban, ahogyan csak kevés emberrel az életetek során, ennek ellenére nem tudsz vele nyíltan beszélni a szexualitásról? Ne haragudj meg, de ha ez tényleg így van, akkor még éretlen vagy, de nagyon durván.
Semmi sem tart össze benneteket, csak a megszokás.
És bár csak pár mondatból ismerem a közös életeteket, elég nyilvánvaló, hogy neki van még rajtad kívül más is…
Ha kerek perec nem mered neki megmondani akkor próbáld félig viccesen.
Pl mehetsz este a heverokkal sörözni de este cserébe jól kinyalsz.
Vagy valami hasonló.
Vagy csak simán ha te leszopt@d akkor mond meg neki hogy most te jössz.
Vagy ha éppen orálozol neki akkor simogasd magad közben hogy legyen egy kicsit nedves a puncid. És egyszerüen ülj bele.
Igazából nyíltan akarok vele erről beszélni, csak nem szeretném egyben megbántani se, azért is kérdeztem hogy szerintetek hogyan kellene őszintén, de nem bántóan ezt megtárgyalni:)
Az együttéléses dologra meg talán annyit csak, hogy idén diplomázom, teljesen más városban, mint ahol ő él és dolgozik, ezért nem költöztünk még össze.
A betegség pedig ciszta volt, amit műteni kellett, nehezen is gyógyultam fel belőle, azért volt hosszú a kihagyás.
Úgy gondolom ennyi idő után annyit megérdemel a kapcsolatunk, hogy ezt a problémámat megemlítsem, aztán vagy lesz változás vagy pedig búcsút intünk egymásnak.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!