Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tálaljam finoman a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tálaljam finoman a barátomnak a problémáimat?

Figyelt kérdés
Röviden a történet lényege, hogy 3 éve vagyunk együtt, az első évben nagyon jó volt a szex/oda figyelt rám. Utána sajnos beteg lettem, majdnem fél évig nem volt köztünk semmi, azonkívül hogy én orálisan meg minden hogyan kielégítettem. Azóta meg teljesen megváltozott. Szex előtt nincs vagy alig van előjáték, emiatt gyakran fájdalmas a behatolás (utána már sokkal jobb), de ami ennél is elszomorítóbb, hogy abszolút nem nyúl hozzám, vagy max a csiklómat ingerli 1 percig (és ezzel lehet sokat írtam). Se ujjazás, se orális kielégítés a részéről nem történt amióta meg volt a betegségem. Úgy érzem sokszor, hogy csak minél hamarabb le akarja tudni, hogy befogjam a számat, és ne legyen 'hiszti', igényelném hogy ha többször lenne (nem élünk együtt, ezért heti 1-2x vagyunk együtt). Viszont én azóta is őt kielégítem mindenhogyan, ha nincs kedve szexhez, akkor máshogyan. Hogyan fogalmazhatnám ezt a problémámat meg neki finoman, hogy ne sértse meg az egóját? Oda vagyok érte, és elvileg ő is értem (vagyis ezt mondja), de ez a szexuális frusztráltságom lehet tönkreteszi hamarosan a kapcsolatunkat, de én mindenképpen meg akarom menteni. Vajon jogosan érzem azt, hogy nem kíván vagy valami más lehet a gond? Elsősorban férfiak véleménye érdekelne, ha voltak már ilyen helyzetben. Köszönöm!

2023. ápr. 6. 11:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Mennyi idősek vagytok?
2023. ápr. 6. 11:38
 2/18 A kérdező kommentje:
Ő 30, én 25.
2023. ápr. 6. 11:40
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

"elvileg ő is értem" - a gond, hogy csak elvileg... Ti az ágytól már elváltatok, inkább a megszokás tartja össze a kapcsolatotokat. Eltávolodtatok egymástól érzelmileg, ami szexuális diszharmóniában is egyre inkább tetten érhető.

Meg lehet még innen fogni a folyamatot, de nagyon sokat kellene dolgozni rajta. Érdemes szerinted? Ezen gondolkozz el...

2023. ápr. 6. 11:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy 25-30 éves egyén 3 éves kapcsolatban nem tudnak egymás előtt nyíltan beszélni a problémákról ott elég nagy baj van, szextől függetlenül.
2023. ápr. 6. 11:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen betegséged volt ha nem titok, valami ezzel kapcsolatos?

Nem lehet hogy az hagyott benne valami nyomot?

Még azért fiatalok vagytok ehhez.

2023. ápr. 6. 11:53
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

3 éve vagytok együtt, ennek ellenére külön éltek? Nem értem. Ennyi idősen már rég össze kellett volna bútorozni. Egy tini kapcsolat esetében nyilván nincs így, de ti már jócskán túlléptétek a tini korszakot.

3 éve vagytok együtt, olyan intim viszonyban, ahogyan csak kevés emberrel az életetek során, ennek ellenére nem tudsz vele nyíltan beszélni a szexualitásról? Ne haragudj meg, de ha ez tényleg így van, akkor még éretlen vagy, de nagyon durván.

Semmi sem tart össze benneteket, csak a megszokás.

És bár csak pár mondatból ismerem a közös életeteket, elég nyilvánvaló, hogy neki van még rajtad kívül más is…

2023. ápr. 6. 11:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha kerek perec nem mered neki megmondani akkor próbáld félig viccesen.

Pl mehetsz este a heverokkal sörözni de este cserébe jól kinyalsz.

Vagy valami hasonló.

Vagy csak simán ha te leszopt@d akkor mond meg neki hogy most te jössz.

Vagy ha éppen orálozol neki akkor simogasd magad közben hogy legyen egy kicsit nedves a puncid. És egyszerüen ülj bele.

2023. ápr. 6. 12:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy kapcs.ban elmúlt a rajongó testi vágy, azt nem lehet beszéljükmeg alapon visszehozni.
2023. ápr. 6. 12:09
 9/18 A kérdező kommentje:

Igazából nyíltan akarok vele erről beszélni, csak nem szeretném egyben megbántani se, azért is kérdeztem hogy szerintetek hogyan kellene őszintén, de nem bántóan ezt megtárgyalni:)

Az együttéléses dologra meg talán annyit csak, hogy idén diplomázom, teljesen más városban, mint ahol ő él és dolgozik, ezért nem költöztünk még össze.

A betegség pedig ciszta volt, amit műteni kellett, nehezen is gyógyultam fel belőle, azért volt hosszú a kihagyás.

Úgy gondolom ennyi idő után annyit megérdemel a kapcsolatunk, hogy ezt a problémámat megemlítsem, aztán vagy lesz változás vagy pedig búcsút intünk egymásnak.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2023. ápr. 6. 12:34
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát ha ez egy nőgyógyászati ciszta volt én simán el tudom képzelni hogy ez hagyott benne nyomot. Szerintem beszélgessetek erről.
2023. ápr. 6. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!