Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hagytatok már el pasit azért,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytatok már el pasit azért, mert túl kicsi volt a pénisze?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után történt ez meg? Mekkora volt neki?
2023. ápr. 5. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Mi számít kicsinek? 14cm. De nem ezért hagytam el, hanem a jelleme miatt.
2023. ápr. 5. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Igen, volt már ilyen.

22L

2023. ápr. 5. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Eleve nem is megyek bele kapcsolatba, ha nem jó a szex. Kis farokkal pedig nem jó.
2023. ápr. 5. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos igaza van az utolsónak. Nekem is volt egy barátom akinek kb 13-14 cm volt ( Tudom ez nem szamít olyan kicsinek, viszont szerintem az volt) és hát volt olyan, hogy inkább kinyalattam magam vele. Abban jó volt
2023. ápr. 5. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

A fentieket némiképp megcáfolva mondanám, hogy a 13-14 cm nem kicsi, hanem lényegében átlagos. Már persze ha megfelelően van mérve, és nem úgy 13-14 cm, hogy a pasi 2-3 cm-t felfelé "kerekített" hozzá.

Ettől függetlenül valóban kicsi méretnél velem is fordult elő olyan, hogy inkább szakítottunk a pasival. Nem tudom már pontosan, mekkora volt neki, de az tényleg ilyen 10 cm körül lehetett nagyjából, meg hozzá vékony is volt eléggé. Azt se tudom már pontosan, mennyi idő után szakítottunk, de túlságosan sokáig nem tartott a dolog. Szerintem a pasinak is jobb, ha ilyen esetben hamar elváltok, mielőtt túlságosan beleélné magát. Meg azért is jobb, mert igazából neki se jó, ha csak küzd szegény, közben meg azt látja, hogy nem érzel belőle semmit, és nem élvezed.

2023. ápr. 5. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
97%
Első szex után igen. 8, 10, 12. Ebből kettő csak szexkapcsolat lett volna.
2023. ápr. 5. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem,még soha.Nálam ez nem szakító ok.
2023. ápr. 5. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!