Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kurvák az ukrán csajok?
Figyelt kérdés
Mennyire könnyű vérűek? Engedik seggből szájba?2023. ápr. 3. 11:43
11/20 anonim válasza:
Amerikát ne keverd ide, ott tényleg nagy elkurvulás van.
12/20 anonim válasza:
11: igen, meg hanyatlás! Mondták az M1-en is.
13/20 A kérdező kommentje:
Igen, egy anonim oldalon nincs értelme hazudni. Talán irigykedtek, hogy nektek esélyetek sincs ilyenre az életben?
2023. ápr. 3. 12:33
14/20 anonim válasza:
Embeeeer.... Azt kérdezted, hogy könnyűvérűek-e, erre válaszodban azt kamuzod, hogy lecumizott első randin és tele lőtted a száját??? Vagy kamugép vagy, vagy nagyon hülye....
15/20 anonim válasza:
Én dolgoztam ukránokkal. Nem egyformák természetesen, de kinézem némelyikből
amit a kérdező ír.
16/20 A kérdező kommentje:
Akivel nekem volt dolgom az könnyűvérű, de ez csak egy fő. Ebből nem lehet tudományosan megalapozott következtetést levonni.
2023. ápr. 3. 13:13
17/20 anonim válasza:
"Én dolgoztam ukránokkal. Nem egyformák természetesen, de kinézem némelyikből amit a kérdező ír."
Ok, akkor most mondj egyetlen nemzetet, ahol nem találsz pár olyan csajt, amit a kérdező ír.
18/20 anonim válasza:
#17: Közönségesebbek, vagy mondjuk egyszerűbbek mint a magyarok általánosságban hidd el nekem.
VAN különbség a nemzetek/etnikai csoportok között ha általánosságban szemléled.
19/20 anonim válasza:
Volt már róla szó hogy nagyon azok… meg gold diggerek
Cserébe nem számít nekik a külső csak a pénz
20/20 anonim válasza:
Nem, az ukrán könyörög hogy feküdj le vele, de előtte fizess, többet mint amennyiben megegyeztetek, aztán a pénzzel együtt elszalad mielőtt bármi történne, majd újrakezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!