Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az ukrán és az orosz férfiak a szexben?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 19:05
2/11 anonim válasza:
1. Biztos ez? Inkább sokat isznak :")
Bár hallottam, hogy emberileg az oroszok tényleg sokszor durvák a nőkkel, ott is tombol az alkoholizmus bőven.
3/11 anonim válasza:
Durvák, dominánsak, de nem jó értelemben dominánsak, jóval inkább erőszakosak, nem azért domok, mert izgatja a nőt, hanem mert állatok.
4/11 anonim válasza:
Nekem "udvarolt" orosz pasas, a birtoklás jobban motiválta, mint én.
5/11 anonim válasza:
Én dugtam orosz pasival, tényleg elég durva de nekem bejött.
6/11 anonim válasza:
5. Ha emberileg durva, az már nagyobb baj. Persze az sem jó, ha a szexben erőszakos. (Túlságosan.)
7/11 anonim válasza:
5
Akkor menj valamelyik szláv területre, biztos hogy nem fogod élvezni a durvaságot, és átértelmezed hogy érdemes volt e nőnek, de egyáltalán megszületni!
Az Ukrán férfi dominanciát, meg soroljuk inkább máshova, és ne feketítsük be velük, a már amúgy is zavaros palettát.
8/11 anonim válasza:
Csak oroszokkal voltam
Óvatosak szenvedélyesek
(27 évesekkel)
9/11 anonim válasza:
8. Hol ismerted meg őket? Csak kíváncsiságból.
10/11 anonim válasza:
Németországban laktam.
Szibériábol mentek még a szüleik át Németo-ba letelepedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!