Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nem zavarnak a golyók?
Figyelt kérdés
Ha pucéran legekszel hasra kilóg a két lábad között? Nem kényelmetlen? Főleg ha lógnak nyáron? És ha rosszul ülsz le?2023. ápr. 2. 18:54
2/9 anonim válasza:
Én herélve vagyok,általában domináns nőkkel élek,sub vagy szolga státuszban.
32F
3/9 anonim válasza:
Hat sajnis sokszor kidorzsoli a labam es olyankor nagyon szar kicsit meleg napon jarni kelni, meg sose ertettem azokat a ferfiakat akik tudjak ugy keresztezni a labukat h egymason at mindketto fuggolegesen van. Nekem az faj erzem h elnyomodik a farkam is meg a zacsi is
4/9 anonim válasza:
Engem sokszor zavar, részben azért is, amit a #3-as írt, máskor meg az, hogy a combjaimat nyitva kell tartanom, hogy szellőzzenek, kényelmesen legyenek.
6/9 anonim válasza:
Zabarni nem zavar
Megszokjuk hogy ott vannak
Max ha beizzad a combom tőle nyáron
7/9 anonim válasza:
Néha tud zavaró lenni, főleg ha megnyomódnak.
De egyébként megszoktuk, hogy ott vannak és figyelni kell rá.
8/9 anonim válasza:
Bizonyos helyzetekben valóban zavaróak tudnak lenni, de összességében azért elvagyok velük.
😁
9/9 anonim válasza:
És téged a melleid? Gondolom, te is hozzászoktál már, hogy neked meg azok vannak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!