Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy Vadonatúj Audi A6al tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Vadonatúj Audi A6al tud punci mágnesé válni egy átlagos pasi?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 16:25
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem érdekeltek az autók. Egy használati eszköz. Az aki autóval tud/akar csajozni az régen rossz.
máj. 18. 07:46
 42/48 anonim ***** válasza:
49%
BKV-val járó potens haverom megdugott pár felső kategóriás járművel rendelkező hapsi/férj nőjét, nejét. Pont semmit nem számít a verda, ha 10 centi alatti a cerka.
máj. 18. 10:55
 43/48 anonim ***** válasza:
54%
Mit akarsz a kocsival kompenzálni?
máj. 18. 20:49
 44/48 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel inkább farokmágnes leszel.

De ha nincs több,akkor ooyan lányokat tudsz csak felszedninakiket igazából nem akarsz kezdeni.

máj. 18. 21:45
 45/48 anonim ***** válasza:
54%
Elég szomorú, ha egy csaj nem magadért akar, hanem a kocsiért.
máj. 18. 23:52
 46/48 anonim ***** válasza:
25%

42

Megdugta a nőjüket, de a nők azért nem hagyták el őket, hanem velük maradtak. Manapság az autó meg az óra meg a kéró meg a jó állás ugyanazt az üzenetet közvetíti a nősténynek, mint 150 ezer évvel ezelőtt az izom: ez a hím képes lesz eltartani (megvédeni) engem is és a neki szült közös utódunkat is, illetve felnevelni, így a gyerekem életben marad, sőt az életesélyei (életszínvonala) magasabb lesz, a génjeimet biztosan továbbörökíthetem.

Sajna ez ilyen evolúciós drive.

máj. 18. 23:54
 47/48 anonim ***** válasza:
54%

Őszintén?

A barátomtól eleinte többször is meg kellett hogy kérdezzem hogy milyen kocsija van,mert nem emlékeztem rá.

Mostmár megjegyeztem hogy Opel.

Ugye lejött hogy mennyire érdekelnek az autók meg a típusai!!

Szép ,ezüstszínű és el tudunk menni A ból B be.Na, nagyjából ennyi számomra az autó.

máj. 19. 10:23
 48/48 anonim ***** válasza:
41%
Nekem RS Q3 van, és nő vagyok, mégsem lettem punci mágnes 😂
júl. 9. 17:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!