Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Vadonatúj Audi A6al tud punci mágnesé válni egy átlagos pasi?
Ezzel inkább farokmágnes leszel.
De ha nincs több,akkor ooyan lányokat tudsz csak felszedninakiket igazából nem akarsz kezdeni.
42
Megdugta a nőjüket, de a nők azért nem hagyták el őket, hanem velük maradtak. Manapság az autó meg az óra meg a kéró meg a jó állás ugyanazt az üzenetet közvetíti a nősténynek, mint 150 ezer évvel ezelőtt az izom: ez a hím képes lesz eltartani (megvédeni) engem is és a neki szült közös utódunkat is, illetve felnevelni, így a gyerekem életben marad, sőt az életesélyei (életszínvonala) magasabb lesz, a génjeimet biztosan továbbörökíthetem.
Sajna ez ilyen evolúciós drive.
Őszintén?
A barátomtól eleinte többször is meg kellett hogy kérdezzem hogy milyen kocsija van,mert nem emlékeztem rá.
Mostmár megjegyeztem hogy Opel.
Ugye lejött hogy mennyire érdekelnek az autók meg a típusai!!
Szép ,ezüstszínű és el tudunk menni A ból B be.Na, nagyjából ennyi számomra az autó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!