Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Vadonatúj Audi A6al tud punci mágnesé válni egy átlagos pasi?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 16:25
31/48 anonim válasza:
Nem hiszem. Engem nem izgat legalábbis, egy A6 nem olyan nagy szám.
32/48 anonim válasza:
Szülési alap. :D :D Ezen egy normális nő már önmagában megbotránkozik, jobb esetben kiröhög. A mondandóm lényege abszolút nem ment át. Talán pont az ilyen hozzáállás miatt találnak gazdára ezek az A6-ok. :)
33/48 anonim válasza:
Persze lehet a semmire gyereket csinálni, sokan csinálják így itthon. Aztán megy a csodálkozás, hogy szarul élnek.
34/48 anonim válasza:
Mivel újból kiemelted, minden valószínűség szerint nem igazán sikeres a próbálkozásod!
Tudod önmagában az autó kevés! Ha nincs hozzá megfelelő pasi jó stílussal (nem keverendő össze a nagyképűséggel!), jó modorral, jó öltözékkel, megfelelő higéniával, szóval ha ezek hiányoznak akkor dughatod az autódat egyedül!
35/48 anonim válasza:
#33 Úgy látom tényleg nem megy át. Már nekem van szekunder szégyenérzetem. Remélem addig nem csinálsz gyereket, amíg ki nem hozol szalonból egy A6-ot.
36/48 anonim válasza:
Az ilyen verdákhoz gyárilag jár egy (több) lotyó. De csak a lóvéra hajtanak, nem feleségnek valók.
37/48 kisördög1 válasza:
Elég szánalmas kis lény lehetsz ha apád kocsiján kívül semmit nem tudsz felmutatni ami érdekessé tehetné - a nem létező - személyiségedet.
De nem baj, mert zsák a foltját...Aki az autó miatt esetleg elmegy veled azzal pont egy szinten lesztek!
38/48 anonim válasza:
Én pasi létemre 17 évig egy kis Clio-val jártam,és érdekes,így is volt mindig csajom.🙂
39/48 anonim válasza:
Max egy r sorozattal, az a-k gagyik
40/48 anonim válasza:
39
Audinál nincs R,csak S,vagy RS.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!