Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ez olyan kiábrándító a számomra? Délután jött velem szemben egy egész jó csaj. Aztán olyan durva izzadtság szaga volt, mint a pasiknak edzés után, ha nem használnak dezodort.
Hát, nekem van olyan deo, ami egész nap jó, de volt már olyan, hogy vettem egy drágát és nagyon nem jött be. Sajnos nem is feltétlenül az első napon derült ki. Na és ott az utcán aztán nehéz volt már bármit csinálni míg haza nem érte. Ezért szokott lenni mostanság nálam pluszba egy fújós dezodor is, amúgy meg krémeset használok reggel, este
A másik, hogy a női pólók feszülősek és ha pamut a póló, az úgy be tudja szívni az izzadtságot, hogy baromi büdös lesz, maga a póló, és a bőrömön meg semmi... Jártam már így sajnos. Fluxbuson utaztam sok órát. Éreztem hogy büdi vagyok, pedig lezuhanyoztam reggel nyilván, plusz deo. Át kellett vennem a pólót a wc-ben de ha nincs ott wc, akkor meg azt hiszik rólam, hogy nem fürödtem. A pasik lazább pólói ilyen szempontból sokkal jobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!