Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az albérlőm szexet ajánl lakbér helyet és elfogadom akkor a prostitúciót támogatom amit a törvény büntet vagy ez teljesen törvényes?
Jelenleg nincs pénze és így szeretné a lakbér egészét vagy csak 1 részét fizetni de tartok tőle ha kiderül akár bíroság elé is kerülhettek.
Mivel nem közvetlenül pénzért szexelne velem így is prostinak számít hivatalosan?
prostituált: az a személy, aki ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt, függetlenül az ellenszolgáltatás nyújtásának időpontjától, illetve attól, hogy az ellenszolgáltatás a szexuális szolgáltatás igénybe vevőjétől vagy - a szolgáltatásra tekintettel - más személytől származik;
Lehet vitázni de én tuti nem vállalnék 10-15 böribe évet mert majd azt gondolja na akkor inenntől vagy ingyen lakok vagy azt mondom kényszeritett nincs papír nincs bizonyíték...
Igazából azt sakkozd ki mennyire fér neked bele a rizikó
A pénzt választottam. De szólt a csaj, hogy bármikor meggondolhatom magam.
Bugyiban + melltartóban fogadott. Állt a szerszámom rendesen.
Ti legközelebb mit választanátok?
Következő hónapban lehet nem pénzzel fog fizetni. Szerintem lesz még ebből kefélés vele. De ha a havi lakbért nem pénzben akarja rendezni, minimum heti 2-3 éjszakán keresztül dolgozd meg az ágyban.
Azért az Neked havi minimum 8-10 éjszaka lenne sok keféléssel. (per éj/alkalom)
Szóval hajrá!
38# szerintem simán összeszedd addigra valakit.
Igaz a mai világban bármi megtörténhet.
39#
Nem biztos, hogy azonnal összeszed valakit.
Persze lehet, de attól még bármikor alakulhat úgy... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!