Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek hány évesen volt először merevedésetek?és magömlésetek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 21:33
1/6 anonim válasza:
Merevedésem csecsemő koromban - mert már akkor is van (csak nem emlékszel rá). Magömlés 12 évesen amikor először kivertem 😂
2/6 anonim válasza:
Nagymamám mikor fürdetett talán 4-5 fel is kiáltottam,nevetett,utána 8évesen másodikban egy túlkoros lány kérte hogy mutassam meg neki a kertjükben.Alig múltam 10mikor kivertem.Sok jött.Szép fehér.
3/6 Kaje39 válasza:
Magömlés 12 évesen. Merevedés az gyerek korban is van már..
4/6 anonim válasza:
Magömlés először 12 évesen régen álmomban
6/6 anonim válasza:
Merevedés előfordul már csecsemőkorba is így nem tudom. Magömlésem 14 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!