Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször próbáltuk a barátnőmmel a szexet, de neki nagyon fáj ha beteszem. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Többször próbáltuk, de amikor beteszem utána mondja, hogy húzzam ki, mert nagyon fáj neki. Van hogy akár két hétig is fáj neki. Mi lehet a probléma szerintetek?2023. márc. 31. 00:08
11/22 anonim válasza:
Utolsó lehetőségként nyomj rá egy kiló síkosítót, aztán úgy próbáld meg. Ha úgy se megy, akkor nőgyógyász.
12/22 anonim válasza:
Szerintem továbbra sem volt elég bátor a srác hogy átszakadjon a szűzhártya, és azt feszegetik azóta is...
De persze küldjétek vaginizmussal meg fertőzésgyanúval végig a teljes egészségügyi rendszeren :D
13/22 anonim válasza:
9. Jó önző ember lehetsz.. :D
Szegény lányokat sajnálom.
Én is az orvost javaslom.
14/22 anonim válasza:
Őszintén kérdezem, hány szűz lánnyal voltál?
15/22 anonim válasza:
14. Nő vagyok, köszönöm. Voltam szűz is, szóval pontosan tudom hogyha durva az ember az nem kellemes és sérülés is lehet belőle. Felszakadhat a hám vagy megsérül a hüvely fala. De igen, tényleg léteznek önző emberek, ahogy nézem.. :/
16/22 anonim válasza:
16. Mennyi nőnek vetted el a szüzességét? Kíváncsi vagyok.
19/22 anonim válasza:
Nem végigküldjük, hanem ha elmegy, ezeket a lehetőségeket ki lehet zárni.
Plusz a fertőzéseknek néha tényleg csak az a jele, hogy fájdalmas a szexuális élet.
Ha elmegy nőgyógyászhoz, kiderül, hogy az a baj-e, vagy valami más.
Az, hogy szűk vagy és fáj, nem ugyanaz, amikor fertőzés miatt fáj. Tök más a két fájdalom.
20/22 A kérdező kommentje:
12-es kommentelő, nem szartam be. Azt kérte, hogy lassan csináljam, és lassan nyomjam. Én úgy is tettem, és ahogy ment befele annyira fájt neki, hogy felemelte magát. Aztán többször próbáltuk egy kicsit erősebben is meg finomabban is. Annyira fáj neki, hogy utána még 2 hétig is érezte, de ha értelmesebb kommentet nem tudsz írni akkor szerintem mindenkinek jobb lesz ha csak olvasod a kommenteket, és nem szólsz hozzá mert veled sem megyünk semmire.🙂
2023. ápr. 1. 01:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!