Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnatok párotokkal ezután?
4 hónapja együtt vagyok barátnőmmel,nemrég megismert egy srácot akivel már három éve együtt buliztak de azóta nem beszélgettek
A srác bombázza azzal hogy meg akarja kapni,hogy ő harmasozik sokat a barátnőjével ezért ez szerintük nem meg csalás,bla bla bla
Mondtam barátnőmnek hogy ez engem zavar es ne beszéljen ilyenekről vele,ugyanúgy folytatta
Most hétvégén a srác elhivta barátnőm,csak öt kifejezetten a hajojara “iszogatni”barátnőm pedig annyit mondott hogy majd meglátja
Én kérdeztem rá hogy beszéltek e ma,nem ő mondta el magától akkor mondta hogy meg gondolkodik rajta. Ezen kiakadtam hogy miért nem látja hogy a csávó mit akar,majd annyi volt rá a válasza hogy tudja mit akar de ehhez kettő ember kell,es ő “nem akar egy kutya “lenni akit a párja irányíthat mert az gaz,ezért nem mondott neki nemet
Ugyanezzel a csávóval előttem nem mer beszélni,amúgy naponta több órát(!!)kameraznak de ha én ott vagyok vissza se ír neki.
Ugyanez a barátnő tegnap a fejemhez vágta hogy milyen gaz már hogy egy hete nem szexelunk,ennyit nem bírtam ki mert elmondtam neki hogy kivertem egy képére amit ő küldött nekem anno,es hogy ez mennyire tiszteletlen es ne csináljak ilyet
Mit tennetek a helyemben? 21 éves ő 25 én
Ez a "kapcsolat" így is, úgy is véget fog érni. A csaj egyébként is le fog lécelni az első fickóval aki nálad jobban bejön neki (meg addig is kúrogatni fog a hajós fickóval - ha nem teszi már most amúgy is...).
Az egyetlen kérdés, hogy kivárod-e ezt a pillanatot, vagy kellően tökös vagy hozzá hogy te dobd ki.
Kerdező, ha erdekel egy 45+ ferfi velemenye, akinek mar sok kapcsolata volt, es sokféle embertipussal összesodorta az élet, megosztom veled.
Azok alapjan amiket leirtal erről a nőről, az jön le, h egy kib@szott önző ösztönlény , ráadásul merhetetlenül buta akkora egóval, h a holdig ér. Azt gondolom, ő mar kiforrot szemelyiség, keptelen változni az alapértékek tekintetében. Ez egy halalos személyiseg-kombináció, amitől menekülni kell. Mar akkor kellett vna, amikor az elején meg egy hónapig szexchat-elt az exével. Es megmagyarazta h ez a normalis. Mivaaaan??? Ha vele maradsz, nagy barom vagy. Nem szerethető jellem. Te ertelmesnek tűnsz, es a kommentjeid alapjan erzed is, mit kell tenned. Csak ne halogasd. Meg semmi komoly nem történt, ( baba, hazassag, lakas, igazan halalos szerelem).
Ne pazarold az időd olyanra, aki már az elejetől igy áll hozzad. Durván elmebeteg a nő.
Sajnalom h ezt mondom.
Az első oldal elovasása után még kapcsolat mentő tanácsot adtam volna. De az ex-es sex chat után már nem.
Azt ajánlom ne probáld irányitani,ha ennyire nem akarja. Engedd szabadon.
De csak stílusosan:"nem akarok kutya lenni akit a párja irányít"
Erre:akkor nem írányitalak csak küldelek, menj a pitsába.
Itt felsorolhatod a sérelmeidet.
Tegnap szakítottam vele. :)
Sok volt már és a kérdés kiírása óta meg több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!