Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnatok párotokkal ezután?
4 hónapja együtt vagyok barátnőmmel,nemrég megismert egy srácot akivel már három éve együtt buliztak de azóta nem beszélgettek
A srác bombázza azzal hogy meg akarja kapni,hogy ő harmasozik sokat a barátnőjével ezért ez szerintük nem meg csalás,bla bla bla
Mondtam barátnőmnek hogy ez engem zavar es ne beszéljen ilyenekről vele,ugyanúgy folytatta
Most hétvégén a srác elhivta barátnőm,csak öt kifejezetten a hajojara “iszogatni”barátnőm pedig annyit mondott hogy majd meglátja
Én kérdeztem rá hogy beszéltek e ma,nem ő mondta el magától akkor mondta hogy meg gondolkodik rajta. Ezen kiakadtam hogy miért nem látja hogy a csávó mit akar,majd annyi volt rá a válasza hogy tudja mit akar de ehhez kettő ember kell,es ő “nem akar egy kutya “lenni akit a párja irányíthat mert az gaz,ezért nem mondott neki nemet
Ugyanezzel a csávóval előttem nem mer beszélni,amúgy naponta több órát(!!)kameraznak de ha én ott vagyok vissza se ír neki.
Ugyanez a barátnő tegnap a fejemhez vágta hogy milyen gaz már hogy egy hete nem szexelunk,ennyit nem bírtam ki mert elmondtam neki hogy kivertem egy képére amit ő küldött nekem anno,es hogy ez mennyire tiszteletlen es ne csináljak ilyet
Mit tennetek a helyemben? 21 éves ő 25 én
Azért nem mondott neki nemet,mert érdekeli a dolog.
Én a helyedbe hagynám,ha most nem is majd megcsal mással csak idő kérdése.
Kívülről a helyzet a következő: adott egy szexuális igény, amit a páros egyik fele nagyon szeretne, azonban ugyanezt a másik fél megcsalásként élne meg. Első körben barátnőddel kellene valamilyen középutat találni, illetve megértetni vele, hogy sem a jelenlétedben, sem anélkül nem szeretnéd, ha más férfival együtt lenne hármasozás ide vagy oda.
31/F
Fizikailag MÉG nem lépett félre mert a pasi 3-asozni hívta, de ha 1:1 lenne a felállás már rég kúrna vele. Bár ki tudja lehet már megtörtént te meg benyeled a dolgot. Ha nem ez a pasi, akkor majd jön a következő.
Kezeld ennek megfelelően csajt, fogadd el hogy 2. vagy és kezdj el te is keresni olyan nőt akinél első leszel.
Elmondtam neki hogy ez zavar és ne
Erre volt a reakciója hogy ő nem egy kutya nő és nem kell nekem engedelmeskedie
A nők olyanok mint a majmok amikor indáról indára himbálóznak, addig nem engedi el a biztosat amít nem fogja biztosan az újat.
Én szakítanék. Nem tudok komolyan venni egy olyan nőt aki egy ilyen alap dolgbol, hogy ne menj már el a pasival hajókázni aki meg alar d**ni azt hozza ki, hogy te kontrollálni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!