Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"lejárt" potencianövelő okozhat fejfájást?
Figyelt kérdés
A szitu a következő. 2022 tavaszán vettem potencianövelőt mert munkaügyi és más gondjaim voltak ami kihatott a szexuális életemre is. Akkor néha bevettem szexhez 1-1 darabot, semmi probléma nem volt belőle. Azóta halistennek az életem minden területén egyenesbe jött és már nem is szedem. Maradt még 2 darab tavalyról (tehát szűk 1 éves kapszulákról van szó) és gondoltam hogy ne vesszen kárba beveszem őket a következő alkalmakkor. Viszont most iszonyatos fejfájást éreztem és olyan volt mintha semmilyen hatást nem váltott volna ki. És ez mindkét alkalommal igaz volt amikor az utóbbi két hétben bevettem őket. A kérdésem az lenne,hogy lehetséges hogy lejárt a szav idejük és emiatt volt az erős fejfájás és maradt el a kívánt hatás? Vagy más miatt is lehetett? Amikor frissen vásárolt kapszulákat használtam nem volt gond. 1 éves kapszuláknál volt gond. Ezért gyanakszok hogy "megromlottak". Trollok, kérlek ne itt éljétek ki magatokat.2023. márc. 30. 20:49
11/18 anonim válasza:
Ez a Dragon Power helyett van?
12/18 anonim válasza:
Hamar lejár akkor a szavatossága.
13/18 anonim válasza:
Emeli a vérnyomást, ezért fáj a fejed. Lehet most alapból magasabb a vérnyomásod, mérd meg.
Lejárat után 1 évvel csak csökken a hatóanyag tartalom.
14/18 anonim válasza:
#9 szóval akkor megint, van benne (illegálisan) valós hatóanyag. A felezési ideje alapján szerintem vardenafil. Attól fáj a kis buksikád. Nem "labormennyiséget" kutyulnak bele, van amelyik kapszulába több jut, van amelyikbe semmi. A szimpla PDE-5 blokkolóknak lehet olyan mellékhatása hogy fejfájást okoznak.
15/18 anonim válasza:
14
Tehát akkor mostanában van benne.
16/18 anonim válasza:
#15 nem bomlik le egy év alatt ha megfelelően van tárolva.
17/18 anonim válasza:
Ne legyél hülye, ne vegyél be lejárt gyógyszert.
18/18 anonim válasza:
Igen és a járművek vezetési képességeket is jelentősen csökkenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!