Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » "lejárt" potencianövelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"lejárt" potencianövelő okozhat fejfájást?

Figyelt kérdés
A szitu a következő. 2022 tavaszán vettem potencianövelőt mert munkaügyi és más gondjaim voltak ami kihatott a szexuális életemre is. Akkor néha bevettem szexhez 1-1 darabot, semmi probléma nem volt belőle. Azóta halistennek az életem minden területén egyenesbe jött és már nem is szedem. Maradt még 2 darab tavalyról (tehát szűk 1 éves kapszulákról van szó) és gondoltam hogy ne vesszen kárba beveszem őket a következő alkalmakkor. Viszont most iszonyatos fejfájást éreztem és olyan volt mintha semmilyen hatást nem váltott volna ki. És ez mindkét alkalommal igaz volt amikor az utóbbi két hétben bevettem őket. A kérdésem az lenne,hogy lehetséges hogy lejárt a szav idejük és emiatt volt az erős fejfájás és maradt el a kívánt hatás? Vagy más miatt is lehetett? Amikor frissen vásárolt kapszulákat használtam nem volt gond. 1 éves kapszuláknál volt gond. Ezért gyanakszok hogy "megromlottak". Trollok, kérlek ne itt éljétek ki magatokat.

2023. márc. 30. 20:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Már volt.

Milyen szer volt amúgy?

2023. márc. 30. 20:51
 2/18 A kérdező kommentje:
TitanPower. Tényleg jól működött régen, amikor újonnan vettem. 1 év után meg 1 napig úgy éreztem a bevétel után mintha kalapáccsal ütnék a fejem ..
2023. márc. 30. 20:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemhigy a lejárt, a sima is. Legközelebb ha véletlen veszel és véletlen marad és véletlen beveszed, felezd meg.
2023. márc. 30. 20:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Netről szerezted? Van benne gyógyszerhatóanyag is?

Amúgy lehet tényleg felet kellett volna bevenni.

2023. márc. 30. 21:00
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem netről, szexshopból. 22 tavaszán, mikor vettem semmi gond nem volt az egész kapszulával. Se fejfájás nem volt, és bőven érezhető volt a hatása. Most közel 1 év után meg teljesen hatástalan volt és ahogy írtam, erős fejfájással járt. Pedig sötét helyen is volt tartva..
2023. márc. 30. 21:02
 6/18 anonim ***** válasza:
Az még jobb. És használt a szexshopos cucc? Milyenek voltak még ott?
2023. márc. 30. 21:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A TP-be időnként tesznek rendes hatóanyagot is. Persze ez nem legális, de különben nem hatna sz.rt sem :D Időnként lecsap rájuk a hatóság, kivonják és kihozzák új néven.

A normál hatóanyagtól is fájhat a fejed bro'. Lejárt szavatosságú gyógyszert meg NEM szedünk be!!!

2023. márc. 30. 21:06
 8/18 anonim ***** válasza:

Időnként? Ezt csak akkor tudod meg, ha már bevetted? Tudom, hogy anélkül nem nagyon használna.

Mostanában is árulják?

2023. márc. 30. 21:11
 9/18 A kérdező kommentje:
Szóval akkor megint. Vettem a szexshopból 2022 tavaszán 2 doboz TitanPower potencianövelőt. Amikor tavaly (22 tavaszán) használtam belőlük alkalmanként 1 egész kapszulát teljesen rendben volt minden. Jó volt a hatása, nem volt fejfájás. Összesen 1 csomaggal használtam csak el, így 1 doboznyi megmaradt. Mivel már nem volt rá szükségem nyáron így nem használtam. Most előkerült a szekrényből és gondoltam elhasználom,hogy ne menjen pocsékba. De most közel 1 év után nem volt hatása és erős fejfájást okozott. Ez akkor ezért lehet mert mart lejárt és úgymond "megromlott"?
2023. márc. 30. 21:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet elsőre us csak placebó volt.
2023. márc. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!