Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtiltanád a nőknek a ruhaviselést?
Nem értem, hogy akkor miért ezt csak a nőkre korlátozni? Mennyire szánalmasan szexista ez is?
Ráadásul az ilyennek tényleg nem jut eszébe, hogy az emberek többsége ugyanannyira elborzasztaná, mint azok, akik meg tetszenének? Vannak ám idősek, betegek, a nőknek van menzesze, általános folyása... Mennyire higiénikus lenne egy ilyen társadalom, csodás rágondolni is. XD
1xűbb ha rákeres a neten.
Válaszok:
Az idősek nyilván nem érdekelnek, mindegy hogy meztelenek-e. A csúnyák is.
Sokaknak el kellene olvasni a részletes leírást, hogy védőruha megengedett lenne.
A férfiakról azért nem volt szó, mert engem nem érdekelnek a férfiak, a meztelenek se. Meg nem is tudom, a nők igényelnék-e hogy csupaszon legyenek. Szóval a "Megtiltanád-e a férfiaknak a ruhaviselést?" kérdést majd felteszi egy lány ha érdekli. A részletes leírásból elég világos, hogy ha a nők meztelenségének az az ára hogy nekünk is mezteleneknek kell lenni, hát legyen, nem gond. Azért nem vettem bele eleve, mert nem tudom a nők ezt igényelnék-e.
Ha a nőknek csupasznak kellene lenniük, akkor nem csak a párunkat látnánk csupaszon, hanem nagyon sokakat, beleértve a TV-ben, videoklipen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!