Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
X0 kérdése:
Megtiltanád a nőknek a ruhaviselést?
Figyelt kérdés
A hajgumi, stb. nem ruha. Csak védőruhát lenne szabad viselniük: lábbeli kopás ellen, hideg/napsütés ellen felöltözni, űrsétánál se kellene nudizni. Ezektől eltekintve az utcán is csupaszon kellene lenniük. Hogy egy lány megtiltaná-e, nem a leszbikusokra gondolok, hanem hogy a nők hogy állnának hozzá: esetleg pont élveznék, stb. Nyilván lehetne olyan változat is hogy nem az összes nőnek, hanem ha valakinek tetszik egy nő, az megtilthatná neki hogy amikor ő látja, vagy felvétel készül róla, akkor ruhát viseljen. Ha valaki csak akkor tiltaná meg, ha kölcsönösen, a férfiaknak se lenne szabad ruhát viselni, az nyugodtan szavazzon igennel.2023. márc. 30. 20:13
A kérdező szavazást indított:
Igen, fiú vagyok
Talán, fiú vagyok
Nem, fiú vagyok
Csak magamnak tiltanám meg, lány vagyok
Igen, lány vagyok
Talán, lány vagyok
Nem, lány vagyok
32 szavazat
1/34 anonim válasza:
Nem tiltanám meg, mert a ruha is szexivé teszi a nőket, sokszor jobban mint az állandó puszta meztelenség.
2/34 anonim válasza:
És mit csináljanak szegények -20 fokban?
3/34 A kérdező kommentje:
2-es: a 2. mondat a részletezésben: "Csak védőruhát lenne szabad viselniük: lábbeli kopás ellen, hideg/napsütés ellen felöltözni".
2023. márc. 30. 20:22
6/34 Hans Pötterman válasza:
Téged nagyon vertek kiskoridban,vagy nagyon kellett volna
7/34 anonim válasza:
2,5-ös!
Miért így nem fáznak meg krvának öltözve?
8/34 anonim válasza:
Én inkább visszahoznám azt a szép hagyományt, amit a Taügetosz közelében lakók ápoltak régen….
9/34 anonim válasza:
Neszórakozz, 100 nőből 2 az akit érdemes pucéran megnézni egyáltalán anélkül hogy leválna a retinád.
10/34 anonim válasza:
Van baj úgy látom a toronyban... de t'dod mit játszunk el egy gondolatkísérletet. Vezessék be egy szabályt és legyen egy szerető, normális csajod. Mennyire lenne őszinte a mosolyod amikor jönne haza kézben tartott ruhával és közölné hogy útközben 5 csávónak is megtetszett és "kötelezték" vegye le a ruháját mert bizony ők azt akarják bámulni? Akkor is tetszene a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!