Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Válhat valaki önkielégítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válhat valaki önkielégítés függővé ha hosszú éve során nem kap meg mindent érzelmileg a párjától ?

Figyelt kérdés
Természetesen elmondtam mindig hogy nekem mi a fontos egy kapcsolatban de változás nem volt. Illetve a szexel nincs probléma.

2023. márc. 30. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdező kedves, az érzelem az nem a szex... Az érzelem az belső dolog. Az igényes emberek arra építik a többit, így gondolkodj magad esetében is..
2023. márc. 30. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha szar a szex, nem értem, miért nem emeli fel az illető a hátsóját és lép ki az adott kapcsolatból?

Lehet, hogy a partnered tojik rá, mire lenne szükséged, de te meg lusta, elkényelmesedett valaki vagy, aki nem képes kiállni magáért

2023. márc. 30. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a szexel lenne probléma, akkor azt mondanám igen. De mivel azt írod hogy az a része rendben van, nem hiszem. Ha az érzelem hiányzik, akkor azt csak beszélgetéssel lehet megoldani, mint szinte mindent. Ha nem hajlandó változtatni, tudod te is hogy nem sok opciód van. Vagy kilépsz vagy megszokod.
2023. márc. 30. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy MINDENT megkap. A párkapcsolat megegyezéseken mulik. Ha valaki olyan akkor mindig talál indokot arra, hogy kiverje, félre lépjen, stb.
2023. márc. 31. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!