Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó érzés amikor teleélvezett puncit nyalsz?
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 12:19
11/20 anonim válasza:
Csináltam már ilyet, a sajátomat "kellett" kinyalni. Kicsit meglepődtem, mikor tolták le a fejem, de végül is érdekes volt. Azért folyton nem csinálnám, de most, hogy így írom szinte kedvet kaptam hozzá. :D
14/20 anonim válasza:
Nekem igen. Miután kinyaltam belőle, utána másodjára is teleélveztem.
15/20 anonim válasza:
Pedig jo dolog kinyalni az elözöen belelött adagot, utána meg beleélvezni.
16/20 anonim válasza:
Pasim imádja,lenyomom a fejét és kérem hogy mutassa meg a szájában mielőtt lenyeletem vele
17/20 anonim válasza:
Passz még nem csináltam, pedig igény volna rá a párom irányából
18/20 anonim válasza:
Totál kizárt, nem csinálnám! Bár nálunk sajnos szinte sosincs nyalás, nem engedi, de szerencsére utána még nem kérte. Ha gumival tolom, úgy persze miért ne! Olyan is csak egyszer volt, hogy nyalás után smaci, meg is lepődtem, ő kezdte, és nagyon bírtam, hogy bevállalja, de mondom, nyalás sincs már.
19/20 anonim válasza:
Fura volt,de jo. Persze nem mindegy hogy saját..vagy más után..
20/20 anonim válasza:
Ha a saját g*cimről van szó imádom csinálni, de hármas szexben másét kinyalni kizárva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!