Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » "Nagyon finom puncid van", ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nagyon finom puncid van", ez most komolyan nevetséges lenne mondani szex közben?

Figyelt kérdés

A partneremnek mondtam (súgtam) dugás közben a fülébe. Tényleg úgy éreztem, mivel szép szőrös van neki és olyan érzéki volt, amikor összesimult az én szőrzetemmel. Na meg a behatolás is nagyon jó volt.

Ő azonban szinte kacagott ezen. De most mi volt ebben akár vicces, akár nevetséges? Kicsit rosszalltam.

2023. márc. 29. 14:32
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvaló, hogy örült a dolognak, nem úgy nevette ki.

De mi... Ezt március óta nem sikerült vele megbeszélni?

2023. nov. 30. 02:05
 42/46 anonim ***** válasza:

Mond neki hogy:

"Nagyon finom vagy"

Aztán tedd azt a puncijaval, mint amit Dagobert bácsi tett a pénzzel teli kamrájában...

2023. nov. 30. 16:48
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Én 46 évesen is puncinak hívom, akkor is, amikor épp dicsérem, akár a kinézete, akár az íze, akár a szorítása a téma. Eddig egyik exnőmnek se volt baja ezzel, nagyon szerették, ha így neveztem. (Persze még jobban azt, amikor egyéb módon vettem számra...) Pinának sosem hívtam olyan nőét, akit szerettem.
2023. nov. 30. 18:24
 44/46 anonim ***** válasza:
36%
Szex közben nem kell pofázni, csak csinálni, ami jó mindkettőnek. Azt meg szavak nélkül is lehet érezni!
2023. nov. 30. 19:44
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
#44 ebben viszont óriásit tévedsz. A szavaknak nagy ereje van és épp úgy ahogy fel tudsz izgatni egy nőt szavakkal, hogy alig várja már a szexet, színre előjátékot tudsz szavakkal rendezni ha megvan hozzá tudásod, épp úgy tudod fokozni az izgalmat szex közben is feltéve ha tudod mit mondjál. Mert ha nem tudod akkor tényleg jobb csendben lenni mert könnyen elzavarod magad alól.
2023. nov. 30. 21:18
 46/46 anonim ***** válasza:
54%

Én barátnőmre is igaz, ő nedves lesz ha a fizikáról beszélek neki. Még jobban élvezi a szexet.

Meg akkor élvezett a legnagyobbat, amikor a fülébe súgtam szex közben, hogy "az enyém vagy" :))

2023. nov. 30. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!