Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, volt már olyan hogy valaki belétek akarta beszélni azt, hogy leszbikusok vagy biszexuálisok vagytok?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben heteroszexuális lányok, nők, volt ilyen? Ha igen, mit reagáltatok, és hogyan éreztétek magatokat amiatt, hogy kétségbe vonják hogy teljes mértékben heterók vagytok?
2023. márc. 28. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Komolytalannak tartom ezeket a hittérítőket. Heteroszexuális férfi próbált rábeszélni, hogy milyen sok előnye van heterónak lenni.

Megkérdeztem tőle, ő összeköltözne-e és rendszeresen szexelne-e egy férfival, ha ezért állami támogatás járna, a haverok meg hátbaveregetnék, hogy hű de jóarcok vagytok!

Azonnal jött a kettős mérce: férfi-férfi nem ugyanaz!

2023. márc. 28. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Néha kezd olyan érzésem lenni, mintha a tisztán heteró nőket érvényteleníteni akarnák.
2023. márc. 28. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Nekem több ilyen nő is volt. Mindketten férfias, nagyon domináns csajok voltak. Nem lettem miattuk biszex, de elgondolkodtam rajta, hogy nagyon szexik és vonzóak számomra.
2023. márc. 28. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is állandóan ezt hajtja egy férfi "barát", hogy belőlem olyan jó szerető leszbikus lenn~k és minden áron a barátnőjével akar engem párosítani. Viszont egy hármasba nem lenne benne 2 férfi 1 nő felállásban, mert "undorító a b<ziság".

20l

2023. márc. 28. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

Most ezt úgy írod, mintha nem lehetne végigmenni az utcán, anélkül hogy ne akarna valaki átkonvertálni. Ne nevettesd már ki magad!

Néha bele lehet botlani a hittérítőkbe, de sokkal inkább az a jellemző: amíg nem tolod bele a másik arcába a te nézeteid, addig letojják kivel élsz együtt.

2023. márc. 28. 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös nem idegenekről van szó, ganem megismerkedsz valakivel, és akkor jön ez elő belőlük.
2023. márc. 28. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha életembe senki nem akart ilyennel traktálni, pedig elég liberális vagyok.
2023. márc. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!