Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, volt már olyan hogy valaki belétek akarta beszélni azt, hogy leszbikusok vagy biszexuálisok vagytok?
Komolytalannak tartom ezeket a hittérítőket. Heteroszexuális férfi próbált rábeszélni, hogy milyen sok előnye van heterónak lenni.
Megkérdeztem tőle, ő összeköltözne-e és rendszeresen szexelne-e egy férfival, ha ezért állami támogatás járna, a haverok meg hátbaveregetnék, hogy hű de jóarcok vagytok!
Azonnal jött a kettős mérce: férfi-férfi nem ugyanaz!
Nekem is állandóan ezt hajtja egy férfi "barát", hogy belőlem olyan jó szerető leszbikus lenn~k és minden áron a barátnőjével akar engem párosítani. Viszont egy hármasba nem lenne benne 2 férfi 1 nő felállásban, mert "undorító a b<ziság".
20l
Most ezt úgy írod, mintha nem lehetne végigmenni az utcán, anélkül hogy ne akarna valaki átkonvertálni. Ne nevettesd már ki magad!
Néha bele lehet botlani a hittérítőkbe, de sokkal inkább az a jellemző: amíg nem tolod bele a másik arcába a te nézeteid, addig letojják kivel élsz együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!