Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tényleg jó érzés, amikor kézimunkázás közben a lány az ujját a popsitokba dugja?
"De ezekszerint akkor te is az vagy, mert s*ggtörlésnél miért nyúlsz oda ugyebár?"
Én pl wc papírt használok, kakilás után, nem pedig bedugom az ujjam az ánuszomba. Vagy te talán igen?
Kedves 11-es. Az megvan, hogy a válaszomnak volt egy másik fele is?
Illetve, az egy dolog hogy papírt használsz, de a s*ggednél matatsz, mint az általad említett látens bi-homoszexuálisok.
Másrészről nem érted a cinizmusom. Sebaj.
Igen én is imádom, nálunk ez már elég mrgszokott dolog, számomra még élvazetesebb ha a barátnőm 2 ujjal csinálja áhh, sokszor kozzá sem kell érnie a farkamhoz simán elmegyek csak ettől is.
(Ha valaki szerint biszex vagyok, vagy ez b*zis, hát akkor az vagyok, ha így neki jobb, én csak sajnálni tudom azt aki nem éli ezt át:D)
Legjobb egy lingam masszázsal egybekötött prosztata maszázs! Kedves feleségem már profi ebben. Jól megtanulta a fortélyait. Ha mindent 100%-osan jól csinál, és jó hosszan elnyújtja, akkor egy ejakulációval kijön az egész mennyiség.
44 hetero F
És aki megkérdőjelezi, annak üzenem, hogy akkor igen búza vagyok. A feleségem búzája.
Számomra nagyon izgi ha a csajom felküldi az ujját v ujjait akár orál v épp kézimunka alatt!
Ad valami pluszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!