Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, tényleg jó érzés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tényleg jó érzés, amikor kézimunkázás közben a lány az ujját a popsitokba dugja?

Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja, hogy a pasija hatalmasakat élvez, amikor az ujját az ánuszába dugja és úgy veri ki neki. Tényleg sokat számít. Mások is tapasztalták ezt? L

2023. márc. 27. 21:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%

"De ezekszerint akkor te is az vagy, mert s*ggtörlésnél miért nyúlsz oda ugyebár?"

Én pl wc papírt használok, kakilás után, nem pedig bedugom az ujjam az ánuszomba. Vagy te talán igen?

2023. márc. 27. 22:30
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 11-es. Az megvan, hogy a válaszomnak volt egy másik fele is?

Illetve, az egy dolog hogy papírt használsz, de a s*ggednél matatsz, mint az általad említett látens bi-homoszexuálisok.

Másrészről nem érted a cinizmusom. Sebaj.

2023. márc. 27. 22:39
 13/24 anonim ***** válasza:
21%
Nem, csak a homokos,meg biszexuális élvezi.
2023. márc. 27. 23:02
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem, az zavar ha bedugja az ujját. Viszont ha csak simogatja az ánuszom, az istenien jó. Pontosabban nekem úgy jó, ha egyik kezzel veri, a másikkal a golyóimat izgatja, és az egyik ujjával az ánuszom körül simogatja.
2023. márc. 27. 23:09
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

Igen én is imádom, nálunk ez már elég mrgszokott dolog, számomra még élvazetesebb ha a barátnőm 2 ujjal csinálja áhh, sokszor kozzá sem kell érnie a farkamhoz simán elmegyek csak ettől is.

(Ha valaki szerint biszex vagyok, vagy ez b*zis, hát akkor az vagyok, ha így neki jobb, én csak sajnálni tudom azt aki nem éli ezt át:D)

2023. márc. 27. 23:20
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Sokáig nem akartam kipróbálni én se, de egyszer végül csak rávett. és igen tényleg jobb, van amikor csak egy picit másabb de van, hogy sokkal nagyobbat tudok úgy élvezni.
2023. márc. 27. 23:20
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

Legjobb egy lingam masszázsal egybekötött prosztata maszázs! Kedves feleségem már profi ebben. Jól megtanulta a fortélyait. Ha mindent 100%-osan jól csinál, és jó hosszan elnyújtja, akkor egy ejakulációval kijön az egész mennyiség.

44 hetero F

És aki megkérdőjelezi, annak üzenem, hogy akkor igen búza vagyok. A feleségem búzája.

2023. márc. 27. 23:32
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

Számomra nagyon izgi ha a csajom felküldi az ujját v ujjait akár orál v épp kézimunka alatt!

Ad valami pluszt

2023. márc. 28. 04:12
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Leginkább elég ha szopás v verés közben cdak simogatja, vagy max 1-ket centire bedugva lqassan ujjazza. Durva az élvezés ilyenkor.
2023. márc. 28. 08:30
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Van aki szereti, van ki nem. Egy volt barátnőm csinálta és brutál orgazmusaim voltak. Feleségem néha kívülről piszkálja az ánuszom, de már az is brutál izgató tud lenni. Többet még nem tett meg sajna.
2023. márc. 28. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!