Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tényleg jó érzés, amikor kézimunkázás közben a lány az ujját a popsitokba dugja?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja, hogy a pasija hatalmasakat élvez, amikor az ujját az ánuszába dugja és úgy veri ki neki. Tényleg sokat számít. Mások is tapasztalták ezt? L2023. márc. 27. 21:13
1/24 anonim válasza:
Igen, kb 8 centire a farok töve irányába , ott a prosztata ami kb olyan mint nálatok a csikló.
3/24 Lazy Lover válasza:
Igen hatalmasat élvezek olyankor meg több sperma jön ki
4/24 anonim válasza:
2# Megjött a szokásos primitív banda, aki nem tudja felfogni, hogy ha a női partnered csinál neked valamit akkor nem lehetsz meleg. Nem baj, majd ha kijártad a nyolc általánost és elolvastál egy értelmező kéziszótárat a "homoszexuális" fogalomról, akkor eléred egy átlagos hal IQ-ját.
5/24 anonim válasza:
Én magamnak próbáltam, de semmiféle jó érzést nem tapasztaltam. Csak fájt később az ánuszom
6/24 anonim válasza:
Egy kis dudorszerű valami, könnyen ki lehet tapogatni. Az én emberem is szereti, pedig alig tudtam rávenni, de muszáj volt, mert már megölt a kíváncsiság.
7/24 anonim válasza:
Nagyon sokat ad az élvezethez, sokkal intenzívebb az egész folyamat.
8/24 anonim válasza:
A seggem mindenkinek tabu, de egy szép nőnek bármikor megteszem ha kéri.
10/24 anonim válasza:
#9 Szerintem te nem tudod mi a biszex fogalma.
De ezekszerint akkor te is az vagy, mert s*ggtörlésnél miért nyúlsz oda ugyebár?! Meg mikor tusolsz/fürdesz, és ott is megmo... fujj. Látens meleg vagy, hogy oda mersz nyúlni. lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!